|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
steeevn
|
Radenie S-120
Ahojte...potreboval by som poradit....mam taky problem...radenie spiatocky za studena je OK...aj ked to ide tazsie ale ak sa motor zohreje je problem tam tu spiatocku dostat...a ak aj ju tam dostanem po spocitani vsetkych zubov... ju vyhadzuje...akurat co bolo menene je spojka...je tam komplet nova ale robilo to aj zo starou...za kazdu radu dakujem
|
13.4.08, 13:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
A máš tu spojku dobře seřízenou?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
13.4.08, 13:25 |
|
|
steeevn
|
no predpokladam ze ano....odvzdusnena a nastavena tiez...je neaka moznost ze to bude tam??..
|
13.4.08, 14:13 |
|
|
ventYl
|
ak spiatocka vyskakuje, bude to asi skor posahane tiahlo riadenia, alebo vidlicka spiatocky v prevodovke, nie?
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
13.4.08, 14:44 |
|
|
cyz
|
Aby nebyly kónické zuby....nebo konbinace vidličky a těch zubů. Je to spíš na druhou převodovku.
|
13.4.08, 17:05 |
|
|
steeevn
|
lenze za studena je to v pohode...to je zaujimave... ze to robi len ked sa zohreje motor...a je tam celkovo problem zaradit tu spiatocku...
|
13.4.08, 18:28 |
|
|
Funky.F
|
Já mám naprosto stejný problém a to jsem si taky nedávno měnil převodovku. Když couvám, tak tu řadící páku musím držet rukou, aby mi nevyskočila. Taky mi nefungují couvací světla.
_________________ Škoda 105L 1985, AZNP742.10-MII, 33,1/4800 ISO...co dodat, prostě klasika.
|
14.4.08, 21:14 |
|
|
fatal
rejpal
|
Nemáte jen příliš sednuté nějaké silentbloky?
|
15.4.08, 06:17 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak to bude v ty prevodovce takova ta ohla tycka taky tomu nerozumim,ale na jedny prevodovce sem to mel...
jinak koNbinace , je do oci bijici kombinace..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
15.4.08, 10:44 |
|
|
Peter50kw
|
Re: Radenie S-120
steeevn píše: Ahojte...potreboval by som poradit....mam taky problem...radenie spiatocky za studena je OK...aj ked to ide tazsie ale ak sa motor zohreje je problem tam tu spiatocku dostat...a ak aj ju tam dostanem po spocitani vsetkych zubov... ju vyhadzuje...akurat co bolo menene je spojka...je tam komplet nova ale robilo to aj zo starou...za kazdu radu dakujem
Ak ti rachoti pri pokuse zaradit spiatocku, tak ti zle vypina spojka. Da sa bez problemu zaradit pri vypnutom motore? Ak ano, tak si sprav spojku.
|
15.4.08, 11:03 |
|
|
Peter50kw
|
Funky.F píše: Já mám naprosto stejný problém a to jsem si taky nedávno měnil převodovku. Když couvám, tak tu řadící páku musím držet rukou, aby mi nevyskočila. Taky mi nefungují couvací světla.
To mas blbe - prevodovka von a posunut vidlicku spiatocky, aby boli kolieska pekne v zabere.
|
15.4.08, 11:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|