|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Drak
|
Ten drát je měkkej a kolečka ho zmuchlou jak papírovýho čerta, s tím si starost dělat nemusí.
Odvrtávat to nemusíš, když máš venku mrkev, tak ho sprostě uraž kladivem, prostrč nějakej drát, nebo něco, aby to nespadlo do střev a proraž to dovnitř, pak to tím drátem vytáhni přes okno válečku a je to, nový to se symeringem stojí asi dvě kila.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
1.5.08, 18:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Brujo
|
Jakoze par sroubu jsem povolil tusim ze dva nahore, jeden ve prostred a jeden dole nebo dva ..... zkusim to jeste vyklepnout zevnitr krz diru pod spojkovym valcem...... jsem do toho busil ze vsech stran sroubovackama podbiral a nic ...... a navic je to hlinik a uplne se mi to rozbilo a uz nemam za co skoro podebirat je tam pristup jak k penezum
|
1.5.08, 18:13 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak ho provrtej shora dolu ... vrazis tam sroubovak nebo neco a zatahnes ... Jinak to jde uplne nenasilne bez destrukce ... musis povolit vic sroubu ale jen povolit nevyndavat
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
1.5.08, 19:04 |
|
|
Brujo
|
No jde o to ze nejaky taletn to predtim vylepil nejakym cerveny silikonem a ten jak se zapekl nechce pustit .... troufl bych si rict ze pouzil aj LOCTITE na kov .... kazdopadne diru uz tam udelat nemuzu jelikoz se mi to rozsypalo az ke konci a uzstal mi tam jen spunt ..... zkusim to vybourat z druhe strany budu muste pak roplachnout prrevodovku od necistot .... je na to nejaky proplachovy pripravek?
|
1.5.08, 20:46 |
|
|
Šemik
|
Ona to bude jen červená barva, ta převodovka tím byla lepená již pří skládání když byla fungl nová
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
1.5.08, 20:48 |
|
|
Brujo
|
opradvu nejaky silikon, jsem kousek utrhnul ...me z toho trefi ... motor a vse kolem toho jde v poho a cely den ztratim jen na takove blbince u ktere nekdo kdyz to delal nepremyslel
|
1.5.08, 20:53 |
|
|
Šemik
|
No, ať je tam cokoliv, jistě je to tam z toho důvodu aby to těsnilo a převodovka netekla
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
1.5.08, 20:59 |
|
|
spartra
|
tak ten pojistnej kroužek vyndáš, vypust olej z převodvky, vyndej ho, nebo zvrchu drátkem, zespoda ho najdi, já sem ho tam lovil hodinku prevíta
ke kominku nejlepší stahovák
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
3.5.08, 08:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|