Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 20:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 spojkove lozisko 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Ten drát je měkkej a kolečka ho zmuchlou jak papírovýho čerta, s tím si starost dělat nemusí.
Odvrtávat to nemusíš, když máš venku mrkev, tak ho sprostě uraž kladivem, prostrč nějakej drát, nebo něco, aby to nespadlo do střev a proraž to dovnitř, pak to tím drátem vytáhni přes okno válečku a je to, nový to se symeringem stojí asi dvě kila.

1.5.08, 18:10
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Jakoze par sroubu jsem povolil tusim ze dva nahore, jeden ve prostred a jeden dole nebo dva ..... zkusim to jeste vyklepnout zevnitr krz diru pod spojkovym valcem...... jsem do toho busil ze vsech stran sroubovackama podbiral a nic ...... a navic je to hlinik a uplne se mi to rozbilo a uz nemam za co skoro podebirat :-D je tam pristup jak k penezum :cry:

1.5.08, 18:13
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Tak ho provrtej shora dolu ... vrazis tam sroubovak nebo neco a zatahnes ... Jinak to jde uplne nenasilne bez destrukce ... musis povolit vic sroubu :lol: ale jen povolit nevyndavat :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

1.5.08, 19:04
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
No jde o to ze nejaky taletn to predtim vylepil nejakym cerveny silikonem a ten jak se zapekl nechce pustit .... troufl bych si rict ze pouzil aj LOCTITE na kov .... kazdopadne diru uz tam udelat nemuzu jelikoz se mi to rozsypalo az ke konci a uzstal mi tam jen spunt ..... zkusim to vybourat z druhe strany :( budu muste pak roplachnout prrevodovku od necistot .... je na to nejaky proplachovy pripravek? :-)

1.5.08, 20:46
Profil ICQ

Příspěvek 
Ona to bude jen červená barva, ta převodovka tím byla lepená již pří skládání když byla fungl nová :)

1.5.08, 20:48

Příspěvek 
opradvu nejaky silikon, jsem kousek utrhnul ...me z toho trefi ... motor a vse kolem toho jde v poho a cely den ztratim jen na takove blbince u ktere nekdo kdyz to delal nepremyslel :)

1.5.08, 20:53
Profil ICQ

Příspěvek 
No, ať je tam cokoliv, jistě je to tam z toho důvodu aby to těsnilo a převodovka netekla :)

1.5.08, 20:59

Příspěvek 
tak ten pojistnej kroužek vyndáš, vypust olej z převodvky, vyndej ho, nebo zvrchu drátkem, zespoda ho najdi, já sem ho tam lovil hodinku prevíta
ke kominku nejlepší stahovák

3.5.08, 08:36
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2