Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 19:42

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 spojka nefunkční 
Autor Zpráva

Příspěvek spojka nefunkční
Mám škodu Octavia 1.9 TDi, r.v.2001,66kW.Nejšla mi zařadit žádná rychlost po chvíli jsem zařadil,ale blbne mi spojka.Poradí mi někdo jak spojku opravit a nebo kolik asi stojí oprava spojky.

19.5.08, 12:57
Pspvek Reklama

Moderátor

Příspěvek Re: spojka nefunkční
samotnymu se ti to asi bude delat blbe..bud navstiv autoriz.servis nebo nejakyho strejdu s garazi, kterej se tim prizivuje..to by bylo lepsi

http://kachnis.techsajt.cz

19.5.08, 14:33
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek Re: spojka nefunkční
TOMÍK27 píše:
Mám škodu Octavia 1.9 TDi, r.v.2001,66kW.Nejšla mi zařadit žádná rychlost po chvíli jsem zařadil,ale blbne mi spojka.Poradí mi někdo jak spojku opravit a nebo kolik asi stojí oprava spojky.

a kolik máš najeto, a neteče ti kapalina pod převodovkou? co moptor je tam chip? jinak 13.000 kč i více podle setrváku, drahé auta drahé opravy miloš

20.5.08, 15:16

Příspěvek 
Nejdřív se podívej kolik tam máš kapaliny, dost často se prodře hadice v levém podběhu mezi převodovkou a karoserií, nová origo stojí bouly protože to je komplet v jednom kuse trubka - hadice - trubka (co pamatuju poslední poptávanou cenu tak 3200,-) ale pokud jseš trochu zručnej a máš někoho kdo ti udělá konce na brzdový hadičky, tak pokud by ti to tam teda teklo tak uřízneš trubky těsně za hadicí necháš udělat šroubový konce a pasuje tam hadice ze šáde (přední brzdy) má oba konce závit uvnitř a myslím že je jen o půl cm kratší, nebo možná delší teď už nevim.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

20.5.08, 18:56
Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:
Nejdřív se podívej kolik tam máš kapaliny, dost často se prodře hadice v levém podběhu mezi převodovkou a karoserií, nová origo stojí bouly protože to je komplet v jednom kuse trubka - hadice - trubka (co pamatuju poslední poptávanou cenu tak 3200,-) ale pokud jseš trochu zručnej a máš někoho kdo ti udělá konce na brzdový hadičky, tak pokud by ti to tam teda teklo tak uřízneš trubky těsně za hadicí necháš udělat šroubový konce a pasuje tam hadice ze šáde (přední brzdy) má oba konce závit uvnitř a myslím že je jen o půl cm kratší, nebo možná delší teď už nevim.

tak to mám ještě jednu vychytávku umí to v hydraulice ono se to prodře uprostřed o řazení převodovky a tam to rozříznou udělají kovovou sopojku a asi 8 cm a ta se neprodře nikdy, já měl i problém žetrubka od válce je šestka a k převodovce pětka a jeden opravář dělá od šestky tak tpo nešlo opravit,
já než na to přišel že se to dělá tou dírkou od levého kola tak dva celá den :?: :evil: :?: :evil: jsme řešili tento problém, už se mi taky stalo že horší řazení 100 koní 170.000 km tak jsem mezi páku a pracovní píst foukl desítku podložku a v pohodě je to asi tři měsíce, madam spokojený jak se ohřála převodovka škrtala zpátečka miloš

21.5.08, 07:15
Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:

a trubka se dá koupit 2600 ale zas pakec je jich snad pět druhů, tak fakt jedině výrobce trubek nebo hydraulika, protože za kus trubky tyto prachy to je těžká zlodějna miloš

21.5.08, 07:18
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]