Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 20:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 špatné řazení 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Nastříkat spoj řadící páky s táhlem řazení MD-sprejem nebo uvolňovačem zarezlých šroubů, nejlépe víckrát po sobě. Až mazivo pronikne do spoje, řadící páka půjde zase lehce. Aspoň u mého Formana to pomohlo.

3.7.08, 09:27
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Jak jsem říkal v tom to není to jsem měl rozebrané a vyčištěné jako první většinou tam je i velká vůle, tady ten problém co mám já je v závislosti na teplotě převodovky krátké trasy vše v pořádku, delší trasa ztuha řadí .

3.7.08, 10:33

Příspěvek 
petr petr píše:
Jak jsem říkal v tom to není to jsem měl rozebrané a vyčištěné jako první většinou tam je i velká vůle, tady ten problém co mám já je v závislosti na teplotě převodovky krátké trasy vše v pořádku, delší trasa ztuha řadí .

Já jsem měl úplně stejný problém, ale pomohla výměna oleje. Takhle se to chovalo, když tam byl olej Gyrol 75W tak ten zřídnul a už to nešlo lehce. Dal jsem 80W a je po problému. Ty tam máš ten 80W, takže bych asi dal nový i když 30000km zase není tolik, ale pro jistotu a když se to nezlepší, tak spíš 90W, protože jestli ta převodovka má najeto 180000km a nikdo před tebou se o ní nestaral, tak tam vznikají velké vůle a je lepší hustší olej. A nebo možná 80W-90 myslím, že se to takhle značí měl by být teplotně stálý a taky by to mělo řešit problém.

3.7.08, 14:06

Příspěvek 
Já jsem to asi špatně napsal tam to je v pořádku , sem to asi před měsícem spravoval a je to namazaný dost to mi věř v tom to není je to podle mne v převodovce akorát nevím po čem jít už mi někteří radili že pod spínačem zpátečky je šroub a pod ním je pružinka s čepem a ten zapadá do nějakého kroužku který je na táhlech a ta pružinka by prý mohla být prasklá.
Tady jsem to psal jen abych slyšel nějaké další alternativy poruchy co by to mohlo dělat a nebo jestli to už někdo neřešil.

3.7.08, 18:06

Příspěvek 
tak jsem čekal na vedra abych zjistil jistli to bylo v tom zarezlem šroubu na šalterpace.JJJJJJJJooooo pomohlo to moc díky za radu.

30.7.08, 16:14
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2