|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Melly
|
zpátečka na sytič
Ahoj, chci se zeptat, jestli je normální, že když mi motor běží na sytič (cca 2500 ot.) a chci zařadit zpátečku, tak vždycky cítím a slyším jak to de přes zuby? děsně to trhá uši, a i srdce
|
10.8.08, 15:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Máš někde chybu v rozpojení motoru s převodovkou, buď ti nevypíná pořádně spojka, nebo máš zatuhlý ložisko, nebo se ti něco šprajcuje mezi lamelu a přítllačák/setrvák, bez rozpůlení to asi nezjistíš. Kde ti zabírá pedál?
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
10.8.08, 15:57 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Mozna ji tam davas moc brzo po vyslapnuti spojky.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.8.08, 16:16 |
|
|
fatal
rejpal
|
Když máš vysoké otáčky, trvá déle, než se kola zastaví, takže zkus sešlápnout spojku, chvíli počkat a až pak řadit zpátečku. A pak napiš, zda to pomohlo nebo ne.
|
10.8.08, 20:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nebo olej nachází se v převodovce? miloš
|
10.8.08, 20:44 |
|
|
Melly
|
hele mel jsem ji u mechanika nedavno na kontrole a rikal, ze motoricky naprosto v poradku, akorat ze prevodovka je jedna koule oleje, ale ze nema cenu s tim neco delat, protoze by to stalo vic nez auto... jinak ostatni rychlosti jdou na sytic uplne v poho, spojka zabira tak normalne, asi v pulce chodu a zpatecka na normalni otacky jde v pohode taky...
|
11.8.08, 13:33 |
|
|
Melly
|
Melly píše: hele mel jsem ji u mechanika nedavno na kontrole a rikal, ze motoricky naprosto v poradku, akorat ze prevodovka je jedna koule oleje, ale ze nema cenu s tim neco delat, protoze by to stalo vic nez auto... jinak ostatni rychlosti jdou na sytic uplne v poho, spojka zabira tak normalne, asi v pulce chodu a zpatecka na normalni otacky jde v pohode taky... teda abych to upresnil, jednicce se tam obcas nechce, ale to staci vyslapnout jeste jednou spojku
|
11.8.08, 13:39 |
|
|
fatal
rejpal
|
Ostatní kvalty mají synchrony, proto jdou "normálně".
|
11.8.08, 13:39 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
To neni chyba ale vlastnost stejne tak ze je prevodovka koule bahna.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
11.8.08, 13:59 |
|
|
Melly
|
jo, on rikal, ze by s tim slo nejak neco udelat, aby to nebylo tak hrozny, ale nema to cenu... jinak ja jsem si prave myslel, ze to rachtani je kvuli tomu, ze zpatecka nema synchron, ale zas jsem si rikal, ze to taky asi uplne normalni nebude
|
11.8.08, 16:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|