Zdarec, potřeboval bych píchnout s výměnou převodovky na ouže (4,44 za 4,22). Všechno mám, jenom mi chybí know how a prostor. Tak kdyby se někdo našel, nebo jste o někom věděli (i doporučení servisů)...moooc díky
18.9.08, 09:36
Reklama
Reklama
Viky
Pan Kapitán
Re: Pomoc Hradec Králové / Liberec
Micko píše:
Zdarec, potřeboval bych píchnout s výměnou převodovky na ouže (4,44 za 4,22). Všechno mám, jenom mi chybí know how a prostor. Tak kdyby se někdo našel, nebo jste o někom věděli (i doporučení servisů)...moooc díky
Prostor moc nemam ale know how jo. Neni to ani zcela z ruky, sdel plan.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Díky za odpověď! Plán je takovej, že bych se rád dohodl na nějaký víkend. Udělat by se to dalo asi u týpka, který se mi ozval z roudnice. Nicméně nedokážu v tuhle chvíli říci kdy. Možná by to šlo příští víkend, ale to bychom se museli dohodnout pořádně. ICQ: 262 427 385. Mám ted v zásobě ještě jednoho člověka, kterej má dílnu a udělal by to celý, ovšem na jeho vyjádření zatím čekám. Díky moc a budu rád když zůstanem v kontaktu...
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 13 návštevníků