Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 26.11.24, 08:47

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 problem pri radeni z 3. do 4. kvaltu 
Autor Zpráva

Příspěvek 
roman heller píše:
Ritchma píše:
když už sme u generálky převodovky tak jenom práce by stála víc než jetá převodovka. Převodovka z fáva ve slušnym stavu se dá do litru sehnat bez problémů jak sem tak zjišťoval, ta moje byla zoufalá ale šikovný ruce se na ní podepsali a už se s tim dá jezdit :wink:

Já kupuju každý rok převodovku za 1000kč do toho mýho upravenýho,ale předtím než sem to auto vlastnil(bylo to rodiný vozidlo) tak sme nechávaly dělat GO převodovky ve škodováckým servisu.Problém byl v tom že hučilo ložisko.Tak tam vyměnily ložiska,gufera,synchra a vymezily vůly.Cena materiálu + práce =6800kč...... :shock:

Kurník to je nehezká cena, mě hučí dost převodovka v saxu na jaře se s tim musí něco udělat, doufám že to nebude stát tak moc

27.1.07, 12:39
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Ritchma píše:
roman heller píše:
Ritchma píše:
když už sme u generálky převodovky tak jenom práce by stála víc než jetá převodovka. Převodovka z fáva ve slušnym stavu se dá do litru sehnat bez problémů jak sem tak zjišťoval, ta moje byla zoufalá ale šikovný ruce se na ní podepsali a už se s tim dá jezdit :wink:

Já kupuju každý rok převodovku za 1000kč do toho mýho upravenýho,ale předtím než sem to auto vlastnil(bylo to rodiný vozidlo) tak sme nechávaly dělat GO převodovky ve škodováckým servisu.Problém byl v tom že hučilo ložisko.Tak tam vyměnily ložiska,gufera,synchra a vymezily vůly.Cena materiálu + práce =6800kč...... :shock:

Kurník to je nehezká cena, mě hučí dost převodovka v saxu na jaře se s tim musí něco udělat, doufám že to nebude stát tak moc

Hodně záleží co budou měnit...jestly rovnou když je to zrovna rozebraný tak synchra,ložiska.Gufera to vymění určitě....a taky záleží kolik si berou na hodinu a jak tam mají zručný mechaniky,nebo jestly to bude tak že ti řeknou pevnou cenu a to jak to budou dělat dlouho je jejich věc.... :shock:

27.1.07, 13:36
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
více opravářů jsme se zhodli, že do převodovky se nehodí hrabat, kvůli její ceně na vrakecu a nejistým výskedkům oprav a ceně materiálu :shock: , ale každopádně bych vždy zkusil před takovou závadou že jdou špatně 3 a 4 vyměnit olej za PP 80 a dát přípravek třeba ten lubrifilm. cena takové opravy je 420 korun a pokud z té převodovky nejsou zvuky jak z drtiče železa, tak jsou výsledky překvapivé miloš :)

28.1.07, 09:55
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2