Teď v zimě se mi u studeného motoru oběvuje nepřijemný chřoupavý zvuk který je u neutrálu a nižších stupňu.....při sešlapnuti spojky zmizne, po sundaní nohy z pedalu je z5...nevite co to je ?
Mohla by to byt prevodovka, synchron 5. stupna... Svet sa preto nezruti Da sa to odhalit aj ked sa pokusis jemne bez spojky, zaradit 5ku. malo by to zmyznut.
Postup odstranenia si pohladaj v prispevkoch, milos.slovacek zvycajne dodaval knou-haw.
já právě nevědel kde mi zas co upadava, jeslti je to něc co není třeba řešit tak to řešit nebudu... stejně bude v květnu generalka nebo jine auto tak by se to vyřešilo pak...šlo mi o to aby mi někdě něco neupadlo
já právě nevědel kde mi zas co upadava, jeslti je to něc co není třeba řešit tak to řešit nebudu... stejně bude v květnu generalka nebo jine auto tak by se to vyřešilo pak...šlo mi o to aby mi někdě něco neupadlo
zvlníš drátovou pružinu pod synchromem pětky a ja po problému fotka zde je miloš
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků