|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
rybajs
|
Spojka felda 1.3
ahoj mam problem s feldou 1.3 mpi,při pouštění spojky se zatřepe celý předek auta, nevím co s tím. Když spojku přidržím v místě, kde dochází k vibracím auta a přidám plyn, tak je třepání intenzivnější.Delalo to jiz drive nechal jsem ji vymenit/pritlacak,lozisko,lamelu/KAMOKA a dela to porad.v servisu mi tedy PRY promazaly bovden,ze by to mohlo delat,ale vydrzelo to tak 2dny.Otazka tedy zni "co s tim?"Dat nove lanko neee z ciny ,ale drazsi?nebo dat celou spojku zase novou?dekuji pozn. kdyz jsem ji koupil mela najeto cca23000km a od zacatku mi vadilo ze spojka zabira skoro nahore,ale pri rychlem pusteni kola zapiskaly a ted jak ji pustim rychleji je to jak traktor -musim pomalicky.Ted mam najeto cca80 000km.
|
23.8.10, 14:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CrazyMan
|
to bude nějaký silentblok na motoru... buď na vodní pumpě nebo takzvaný "telefon".
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
23.8.10, 14:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
zakývaj brutálně s motorem dopředu dozadu, nebo kámoš at se rozjíždí s otevřeným motorem a čum na ten motor jak ti tam cvičí nebo co se vlastně děje miloš
|
23.8.10, 14:53 |
|
|
rybajs
|
s tim otevrenym motorem uz jsem to delal a vymenil sem 2 silenbloky./takovou velkou kostku mezi nadrzkou na chlazeni a do ostrikovacu a takovej trojuhelnik s koleckem u prevodovky/.je divne ze ani v servisu nic nevedely,prej mozna novej bovdeni s lankem.
|
23.8.10, 15:27 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|