|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
nomme
|
Dráha řazení
Chtěl jsem se zeptat, jakým způsobem řadíte z 3 na 2(teda jestli je to alespoň jeden z nich , když ne, tak jakým). A jestli mohu tím prvním způsobem nějak ublížit převodovce nebo něčemu jinému. Díky
|
10.4.07, 20:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Re: Dráha řazení
nomme píše: Chtěl jsem se zeptat, jakým způsobem řadíte z 3 na 2(teda jestli je to alespoň jeden z nich , když ne, tak jakým). A jestli mohu tím prvním způsobem nějak ublížit převodovce nebo něčemu jinému. Díky
No ze 2 na 3 podle prvniho obrazku ona se totiz radici paka po zarazeni 2 da do polohy jakoze 4, tudiz potom kdyz radis ze 2 na 3 tak to vypada dle prvniho obrazku. (ale ve skutecnosti to neni takhle moc sejdrem )
Podle druhyho obrazku je to ze 3 na 2
Taky zalezi u jakyho auta
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.4.07, 20:52 |
|
|
nomme
|
Draha řazení
Je to rapid
|
10.4.07, 22:40 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: Draha řazení
zalezi jak to mas vsechno obehany...ale co skodovka, to originalni zpusob razeni..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
11.4.07, 09:13 |
|
|
nomme
|
Re: Draha řazení
kachnis píše: zalezi jak to mas vsechno obehany...ale co skodovka, to originalni zpusob razeni..
Je to skoda rapid 130, ma najeto 60 000 km. 5q. Rekl bych ze vse je puvodni. Jde o to, abych tu prevodovku nebo neco jineho neznicil kdyz ma tak malo najeto.
|
11.4.07, 12:32 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Já osobně bych teda řadil tak, aby tam ty kvalty šly vždy lehce a jakoby "samy". Hlavně to tam nervi přes zuby... Když se trochu odchýlíš od namalovaný dráhy, nevadí, ale prostě s citem, musíš to poznat sám, jak tam nejlíp půjdou.
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
11.4.07, 12:53 |
|
|
Drak
|
Lehce bez násilí, prostě posuň lehce fofrklacek dopředu, on se sám srovná a zase dopředu, v podstatě tam není co zkurv...
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
11.4.07, 19:23 |
|
|
nomme
|
Drak píše: Lehce bez násilí, prostě posuň lehce fofrklacek dopředu, on se sám srovná a zase dopředu, v podstatě tam není co zkurv...
Ze 2 na 3 je to v poho. Slo mi hlavne ze 3 na 2.
|
11.4.07, 20:28 |
|
|
Belial
|
nomme píše: Drak píše: Lehce bez násilí, prostě posuň lehce fofrklacek dopředu, on se sám srovná a zase dopředu, v podstatě tam není co zkurv... Ze 2 na 3 je to v poho. Slo mi hlavne ze 3 na 2.
nekam do boku to tahej az tam uz nebude trojka
_________________ Favorit 136L r.v. 1989, 50KW
|
12.4.07, 09:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|