|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Tomáš Korbel
|
Špatné řazení
Ahoj, mám problém se svojí převodovkou (má najeto asi 63000) Š125. Když jedu takovou klidnou jízdou, řadím pomalu, tzn. nesnažím se řadící paáku utrhnout, ale normalně pomalu za ni tahám, tak se mi při řazení z 3 na 4 ta páka jakoby na trojce zasekne a nejde dál. Pomáhá když ji povolím a znova trošičku rázněji ji zkusím znova, to už jde. Dělá to i při podřazování ze 4 na 3. Díky za všechny rady.
|
8.4.07, 09:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja mam tohle samy ale zatim jen ze 2 na 3, vidim to na spatnou kost (kloub tahla razeni)
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
8.4.07, 11:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Matthes píše: Ja mam tohle samy ale zatim jen ze 2 na 3, vidim to na spatnou kost (kloub tahla razeni)
jak ti na ni jde olej, tak jde rychle do kytek, s těch gum máš žvýkačky, rychlá oprava zmáčkout to natvrdo miloš
|
10.4.07, 20:08 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
slovacek.milos píše: Matthes píše: Ja mam tohle samy ale zatim jen ze 2 na 3, vidim to na spatnou kost (kloub tahla razeni) jak ti na ni jde olej, tak jde rychle do kytek, s těch gum máš žvýkačky, rychlá oprava zmáčkout to natvrdo miloš
Oil tam nejde, je sucha, ale za ta leta uz vymleta zatim mejluju na vsechny mototechny v okoli a hledam kde by meli gumokov a ne blbej plast
|
10.4.07, 20:14 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Matthes píše: slovacek.milos píše: Matthes píše: Ja mam tohle samy ale zatim jen ze 2 na 3, vidim to na spatnou kost (kloub tahla razeni) jak ti na ni jde olej, tak jde rychle do kytek, s těch gum máš žvýkačky, rychlá oprava zmáčkout to natvrdo miloš Oil tam nejde, je sucha, ale za ta leta uz vymleta zatim mejluju na vsechny mototechny v okoli a hledam kde by meli gumokov a ne blbej plast
tak to tu máme pořád hodně zásobuje slovensko, ale když to dojde vytobit si tu gumu asi nebude problém já tu mám ještě gumárnu tam je cokoliv jenom najít vhodnou formu ta stojí majlant miloš
|
10.4.07, 20:20 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
slovacek.milos píše: Matthes píše: slovacek.milos píše: Matthes píše: Ja mam tohle samy ale zatim jen ze 2 na 3, vidim to na spatnou kost (kloub tahla razeni) jak ti na ni jde olej, tak jde rychle do kytek, s těch gum máš žvýkačky, rychlá oprava zmáčkout to natvrdo miloš Oil tam nejde, je sucha, ale za ta leta uz vymleta zatim mejluju na vsechny mototechny v okoli a hledam kde by meli gumokov a ne blbej plast tak to tu máme pořád hodně zásobuje slovensko, ale když to dojde vytobit si tu gumu asi nebude problém já tu mám ještě gumárnu tam je cokoliv jenom najít vhodnou formu ta stojí majlant miloš
Na vyrobu neni s formou problem, veme se stara kostra kosti, do ni akorat dva ovalky dle plastovaho vzoru a vylejes.
A Nemas nakej shopik kde by to slo objednat?
|
10.4.07, 20:29 |
|
|
jindra
|
Na vyrobu neni s formou problem, veme se stara kostra kosti, do ni akorat dva ovalky dle plastovaho vzoru a vylejes.
A Nemas nakej shopik kde by to slo objednat? [/quote]
a co třeba na autokelly to mají za 78kč
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
10.4.07, 22:19 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
jindra píše: a co třeba na autokelly to mají za 78kč
No jo ale zas ten debilni plast a na obrazku maj este straou dobrou gumovou
|
11.4.07, 15:56 |
|
|
ferrari
|
áno páni, je to vymlátená kosť...mám to tak rovnako a nasrdilo ma, že to tak bolo už pri 64 000 km...čo tam pti výrobe dávali??? Miloš, ako to myslíš, primačknúť?
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
21.4.07, 14:26 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Mysli primacknout ten drzak na tahlu tesne ke kosti, aby se zmensila vule pri otaceni tahlem (tedy pri pohybu fofrklacku doleva/doprava), uz sem o tom taky slysel, ale stale radsi patram po novy kosti
|
21.4.07, 14:39 |
|
|
Jakub Halcin
|
Mám zřejmě tentýž problém
Mám hodně podobný problém akorát s tím rozdílem, že jsem zařadil a už nevyřadil. Kulisa šajtrpáky je OK, auto nevydává žádné podezřelé zvuky, nic se neklepe, na zařazený 2. stupeň to jede normálně. Myslíte že mi to dají dohromady v neodboerném servisu
Nemám totiž garáž ani zahradu s vjezdem a na ulici se mi v tom moc vrtat nechce.
_________________ Favorit 136 -> Škoda 120 úzká -> Opel Omega A 2.0i ..aneb od 10 k 5
|
21.4.07, 19:00 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No jesi mas tu kulisu OK tak to bude zase ta klec To ti nekde vymenej no, ale obaval bych se aby este neco nedorazili Treba hadice co spojuje pulky nadrzi a tak, strhnuty srouby krytu pod nadrzi atd. No to sou ale lehky potize, nou problem ... se stane. Kdyz si na to netroufas tak to dej nakymu garazovymu mechanikovi
|
21.4.07, 19:06 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: Mám zřejmě tentýž problém
Jakub Halcin píše: Mám hodně podobný problém akorát s tím rozdílem, že jsem zařadil a už nevyřadil. Kulisa šajtrpáky je OK, auto nevydává žádné podezřelé zvuky, nic se neklepe, na zařazený 2. stupeň to jede normálně. Myslíte že mi to dají dohromady v neodboerném servisu Nemám totiž garáž ani zahradu s vjezdem a na ulici se mi v tom moc vrtat nechce.
možná že to bude znít blbě ale na tyčce co kouká z převodovky je šroubek ta křeba jestli se nepovolil
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.4.07, 19:13 |
|
|
Jakub Halcin
|
Dík za radu, kouknu ještě na tohle. Pořád lepší to opravit sám než dávat do servisu. Je to docela staré auto rv. 79, najetých 130 000km. Na druhou stranu je už skoro vše vyměněné, absolutně bez koroze, původní motor má stále slušnou kompresy a ikdyž už mám jiné auto, nerad bych se ho zbavil.
_________________ Favorit 136 -> Škoda 120 úzká -> Opel Omega A 2.0i ..aneb od 10 k 5
|
21.4.07, 19:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|