|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Skoda 105 ... spojkovy pedal
Autor |
Zpráva |
sweetboi
|
Skoda 105 ... spojkovy pedal
Zdravim Vas ...
vim ze se to tady asi omilalo milionkrat, ale presto se na Vas obracim o pomoc ...
mam Š105, vcera jsem v pohode s ni lital po ostrave a dneska rano do ni sednu a pedal spojky se mi propadl, zadny odpor. Koukam ... kapalina nikde.
Mival jsem par kapek pod pedalem a bylo slyset pri seslapnuti "vzdychani". Pokud se mi ztratila kapalina predpokladam ze asi nekde prdlo potrubi.
Chci se zeptat, jak moc je tezke si to vymenit sam na parkovisti, nebo je lepsi to nekomu dat ? Jak se pohybuji ceny, pokud bych musel menit valet a potrubi ?
Nevite nekdo o nejakem servisu v OV Zabreh kolem Hotelu Vista ?
Vsem dekuji za pripadne odpovedi
Sweetboi
|
16.5.07, 08:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: Skoda 105 ... spojkovy pedal
Mival jsem par kapek pod pedalem a bylo slyset pri seslapnuti "vzdychani". Pokud se mi ztratila kapalina predpokladam ze asi nekde prdlo potrubi.
bud ti z toho vzdychani dosahla orgasmu a ted je chvili momo anebo ti proste HSP, ten vymenis za 15 minut. Koupis novej, odpojis od nej hadicku a trubicku, nasadis novej, pripojis a odvzdusnis spojku... to musis udelat ve dvou.. Pokud Ti prdla trubka, musis auto zvednout, aby si moh manipulovat s novou trubkou..Je lepsi mit pod autem diru..Potom musis taky odvzdusnit....
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
16.5.07, 08:39 |
|
|
Bukaj
|
Jinak ani při výměně trubky nemusíš auto zvedat, ale je to porod (asi po tom orgasmu).
A ceny: HSV 300Kč, trubka 100Kč, hadička 40Kč, PSV 200Kč, brzdovka 60Kč - dohromady tedy max. +-700Kč a je to generálka celého spojkového okruhu
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
16.5.07, 10:18 |
|
|
sweetboi
|
dekuji za odpovedi ... nemate nejaky link na nejaky technicky obrazek .... je treba si davat na neco pozor ? dzet se nejakeho postupu ?
takze kdyz se mi podari vymenit trubku bez zvednuteho auta ci kanalu, tak mam na 50% vyhrano
S.
|
16.5.07, 13:09 |
|
|
DRYVER
|
sweetboi píše: dekuji za odpovedi ... nemate nejaky link na nejaky technicky obrazek .... je treba si davat na neco pozor ? dzet se nejakeho postupu ? takze kdyz se mi podari vymenit trubku bez zvednuteho auta ci kanalu, tak mam na 50% vyhrano S.
Pokud budes menit ten spojkovej valecek co je na prevodovce, tak si dej bacha na ty 2 pruzinky co drzi paku spojkoveho loziska - nekdy se stane ze to neopatrnou manipulaci vyskoci a jak naschval spadne do prostoru spojky a to pak bys musel vytahnout motor ven ...
|
16.5.07, 14:45 |
|
|
Kristensen
|
sweetboi píše: dekuji za odpovedi ... nemate nejaky link na nejaky technicky obrazek .... je treba si davat na neco pozor ? dzet se nejakeho postupu ? takze kdyz se mi podari vymenit trubku bez zvednuteho auta ci kanalu, tak mam na 50% vyhrano S.
A když budeš rvát starou trubku ven nebo novou dovnitř tak pokud máš zkorodovaný i brzdový tak bacha ať je někde neutrhneš nebo nezlomíš, nejlépe taky vyměnit.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
16.5.07, 17:59 |
|
|
PETR TOMALA
|
Napsal jsem ti do pošty.
|
16.5.07, 20:12 |
|
|
sweetboi
|
zdravim,
tak jsem zjistil, ze mi kapalina vytekla po koberecek pod pedalem, potrubi a zadni valecek jsem ohledal a vyloucil.
takze zbyva jen predni valec a zjistit kudy to tece.
achjo
S.
|
17.5.07, 06:20 |
|
|
Bukaj
|
sweetboi píše: zdravim, tak jsem zjistil, ze mi kapalina vytekla po koberecek pod pedalem, potrubi a zadni valecek jsem ohledal a vyloucil. takze zbyva jen predni valec a zjistit kudy to tece. achjo S.
Tak to neřeš a rovnou vyměň válec (300Kč).
A pořádně vyprat koberce od brzdovky, podlahu vytřít mokrým a následně suchým hadrem a nechat vyschnout - brzdovka je poměrně svinstvo - žere lak a jiné materiály...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
17.5.07, 07:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|