Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 00:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 nejde zaradit 
Autor Zpráva

Příspěvek nejde zaradit
Vrátil som sa 105kou z mesta a nacúval som medzi stojace autá. Avšak nacúval som moc blízko, nešli mi otvoriť dvere :oops: . Tak som to chcel trošku podať. Lenže som zistil že mi nejde okrem spaiatočky zaradiť židny rýchlostný stupeň. Som myslel že mi vytiekla brzdovka ale nádržka je plná. Tiahlo v zadnom úložnom priestore, kde je ta štelovacia matka na nastavenie záberu spojky sa pohybuje s pedálom. Nebolo počuť počas jazdy ani žiadny podivny zvuk, že by niečo ruplo v prevodovke. A zda sa mi že spojkovy pedal ide trošku lahšie ako je normálne. Do kelu čo s tým je, :?: poraďte niekto prosím.

14.6.07, 18:06
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Možná se ti něco rozsypalo ve spojce.

14.6.07, 21:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Tak toto som dnes odfotil pod autom:
http://leteckaposta.cz/483459636

Ale naozaj neviem čo s tým. Tá guma na tiahle vyzerá že bola niekde prichytená( je na nej otlačená podložka) Ale kde bola prichytená, to netuším.
Pozrite sa prosím na to a poraďte čo s tým je. Akú súčiastku si mám pýtať v autotechne? A poradte aj postup montaže. Vďaka

15.6.07, 12:43

Příspěvek 
adamisko píše:
Tak toto som dnes odfotil pod autom:
http://leteckaposta.cz/483459636

Ale naozaj neviem čo s tým. Tá guma na tiahle vyzerá že bola niekde prichytená( je na nej otlačená podložka) Ale kde bola prichytená, to netuším.
Pozrite sa prosím na to a poraďte čo s tým je. Akú súčiastku si mám pýtať v autotechne? A poradte aj postup montaže. Vďaka

No, tedy já z té fotky nic nevidím... :(
Jen, že ti tam chybí manžeta tyčky řazení, ale to nemá vliv na funkci převodovky, jen na poškození té tyčky nečistotami a následné unikání oleje...

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

15.6.07, 12:52
Profil ICQ

Příspěvek 
Ta manžeta bola potrhaná a potecena od oleja tak som ju odtiaľ odtrhol.
Inač ked som chytil tu gumovu kocku do ruky a trochu s nou pomykal tak mi islo radit 1a 2 bez spojky. 3a 4 nesli ani so spojkou. Zase som vliezol pod auto pomykal som s tym- a islo radit zase iba 3a 4 bez spojky a 1,2 vôbec nie. hmm :?:

15.6.07, 13:04

Příspěvek 
prepačte že vas tu zavádzam s tou fotkou, na ktorej je skoro všetko v poriadku :oops: :oops: . Chyba je v spojke. Aj keď je zošapnutá tak nevypína aj keď piestik sa hýbe. Skúšal som odvzdušňovat, ale nepomohlo.

15.6.07, 17:29
Hliník navždy.

Příspěvek 
Myslim ze to nebude spojkou kdyz nejde radit ani kdyz je motor vypnuty :?

Kdyz hybes s fofrklackem, klade normalne odpor nebo ne?

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

15.6.07, 17:40

Příspěvek 
adamisko píše:
Ta manžeta bola potrhaná a potecena od oleja tak som ju odtiaľ odtrhol.
Inač ked som chytil tu gumovu kocku do ruky a trochu s nou pomykal tak mi islo radit 1a 2 bez spojky. 3a 4 nesli ani so spojkou. Zase som vliezol pod auto pomykal som s tym- a islo radit zase iba 3a 4 bez spojky a 1,2 vôbec nie. hmm :?:

A co ta "gumova kocka"? v jakým je stavu? není v ní moc velká vůle? nebo povolenej šroub co drží táhlo řazení u převodovky? Zkus jestli ti pude řadit zdola na autě hned u převodovky, abys zjistil, jestli to je táhlama nebo je to zasukovaný zevnitř...

15.6.07, 18:14

Příspěvek 
pre mathesa: NIe odpor nekladie, normalne ako je v neutrali tak sa s nou dá volne pohybovať len ju nejde vraziť do rýchlosti. Ked som naštatroval dal som spiatočku a pekne porátalo zuby v prevodovke :?

pre CROWACKA: ta kocka myslím drží na tej Hriďeli celkom pevne. Myslíš že mám skúsť dotiahnť ten šraub na konci prachovky?

15.6.07, 18:22
Hliník navždy.

Příspěvek 
No ten sroubovy spoj musi byt pevny, nesmi se to tam hybat ... Mozna se ten sroub trochu uklepal :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

15.6.07, 18:29
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]