|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Náhon tachometru na Škoda 130, 5 ti rychlostní
Autor |
Zpráva |
ladan
|
Náhon tachometru na Škoda 130, 5 ti rychlostní
Poraďte prosím, jak dlouhý je náhon na 5ti kvalt. 2,85 nebo 2,90. Děkuji
|
31.3.06, 09:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Náhon pro 5ti kvalt je v černém pouzdře, 4kvalt je šedý
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
31.3.06, 11:46 |
|
|
Návštěvník
|
Dík za odpověd Šemíku, barevné označení vím,ale potřebuji přesnou délku. Náhon nemohu sehnat, a proto si ho nechám vyrobit. K tomu potřebuji přesnou míru.
|
1.4.06, 09:56 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Anonymous píše: Dík za odpověd Šemíku, barevné označení vím,ale potřebuji přesnou délku. Náhon nemohu sehnat, a proto si ho nechám vyrobit. K tomu potřebuji přesnou míru. Kdyz das delsi, co se stane? Zvetsit oblouk pod zadni sedackou muze nahonu jedine prospet.
|
1.4.06, 12:29 |
|
|
šneček
|
náhon
Ahoj nevíte prosím jak uvolnit náhon na škoda 105L u zadního pravýho kola?díky za každou odpověd
|
10.6.07, 20:30 |
|
|
Drak
|
Jéda, a kde se ti vzal u pravýho kola? Ten vede z tunelu uprostřed přímo do zadku almary, asisi si to pleteš s lasem ruční brzdy.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
10.6.07, 20:35 |
|
|
Pech.
|
mám v užovce pětikvalt a náhon původní, tudíž můžeš klidně koupit náhon na 4kv a použtí ho, je myslím o 5cm delší, copž nevadí.
náhon vede z převodovky z přední stěny, u víka s táhlem řazení.
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
12.7.07, 07:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|