Autor |
Zpráva |
VAN3RE
|
Spojka z 1.6 Felicie
Nazdar.....Mám Feliciu 1.3 BMM r.v 95 na ktorom musím vymeniť spojku za novú lebo mi už prešmykuje a chcel by som sa vás opýtať či by som mohol dať spojku( lamelu,prítlacny tanier a ložisko) z felicie 1.6? Priemer lamely je rovnaká ako z motora 1.3? Pasovalo by to? Ďakujem za odpoved
|
26.7.13, 11:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
shrekzv
|
Re: Spojka z 1.6 Felicie
ano pasuje to, je tam silnejsi pritlacak, inac to sedi, priemer 190, naftak ma potom 200ku spojku
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
26.7.13, 19:38 |
|
|
VAN3RE
|
Dakujem za odpoved....inac to sedi? tomu som neporozumel....asi sa mi vypol mozog ......Chcel by som kupit celu sadu značky Sachs a počul som že vraj značka Sachs nerozlišuje prítlačný tanier na motor 1.3 a na 1.6.......Vraj sú na obidve motorizacie rovnake.......Je vtom niečo pravda? Inač aj ja tak viem že 1.6 ma silnejši pritlačny tanier........Odporúčate značku Sachs alebo je od toho aj niečo lepšie?
|
26.7.13, 20:38 |
|
|
CROWACK
|
pokud to sachs nerozlišuje, tak prostě seká silnější talíře na 1.6 a prodává je i na 1.3 no...výrobně a nákladově je to jednodušší, pasovat to pasuje, tak bych to neřešil...čerpadlo z MPI se taky dá použít na BMM, tak je dost výrobců, co sekají jenom MPI a prodávají jako univerzál..
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
26.7.13, 22:50 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
shrekzv píše: ano pasuje to, je tam silnejsi pritlacak, inac to sedi, priemer 190, naftak ma potom 200ku spojku dneska už vyrábí jen a pouze jeden druh 1.3/1.6 se nerozlišuje
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.7.13, 01:39 |
|
|
VAN3RE
|
Dakujem za odpovede.....Už sa len spravne rozhodnuť pre značku spojky......Zatial mam v plane značku Sachs ale neviem ako sú na tom značky Luk,Valeo a iné so životnostou a kvalitou.....poradte
|
27.7.13, 07:10 |
|
|
VAN3RE
|
Takže..rozhodol som sa pre značku Sachs, ktorú som už aj objednal.....Značku Luk mám teraz vo Felicii a môžem povedať že mi vydržala rok....najazdené cca 12000km.....Ked som mal este favorit tak tam som mal spojku Sachs a vydržala hodne viac ako teraz súcasné spojkove sady .....
|
27.7.13, 14:25 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
mam stejnou zkušenost se značkou LUK
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.7.13, 15:10 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak luk kupuji v kell vydrž je nekonečná a řekl bych že je tak nejspolehlivější i u ostatních značek aut lamela vzhledově připomíná HDS al prej to není , co se týče origo sachs tak jsem ji kupoval v motortexu veselí nad moravou a výdrž lamey 5OOO km, při roztláčení se zvlnila talířová pružina, při hrabání v blátě uletěl tisícihran lamely, a pak ještě přítlačák klepal o převopovku po složení prostě co montáž tak reklamace, stejnou zkušenost má i vedle servis františek dobrota
miloš
|
29.7.13, 09:12 |
|
|
shrekzv
|
este by som doplnil k lamele 1.3 a 1.6, 1.3 ma pruzinu v prizine 2x a 1.6 ma 4x je viac odpruzena lamela
a co sa tyka znacky LUK v mojej T4ke bola original od VW namontovana luk spojka, tak to asi nebude blato ked to slo ako origo diel
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
30.7.13, 05:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ono je dobrý pokec co ty díly vydrží já třeba bral atomotohobybalada bzenec sachs a OK nikdy nebyl problém, momentálně kopu za luk z kely a klidně se múže stát za nějako dobu bude samá reklamace, jak třeba magneti mareli leta spolehlivá nyní bych to nekoupil nefachčí tak to chodí
|
30.7.13, 17:25 |
|
|
VAN3RE
|
shrekzv píše: este by som doplnil k lamele 1.3 a 1.6, 1.3 ma pruzinu v prizine 2x a 1.6 ma 4x je viac odpruzena lamela Takže už mi došla aj spojka z 1.6 motora značky Sachs ktoru dam na motor 1.3.....A ako pozeram lamelu tak tato ma tiez pruzinu v pruzine a to 4krat.....a je to na 1.6
|
30.7.13, 19:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|