|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Jura
|
řazení fel combi 1,6
Vzhledem k tomu, že v předchozím topicu jsem moc rad nesklidil, tak je tu nový topic, kterého si snad všimnete..... Díky
Tu je dotaz: na mé nové fel combi 1,6 jde chvíli řadit úplně normálně a někdy jakoby se něco někde posunulo dvojku z jedničky zařadím až moc krásně, ale jakoby nešla páka až tam kam má, ale žádný zuby slyšet nejsou no a potom třeba řadím trojku a čtverku jakobych to řadil tou pákou do zatáčky a třeba někdy ještě když zařádím tu trojku nebo čtverku (myslím že spíš u čtverky) a pouštím spojku přídávám plyn, tak ta páka když na ní mám ruku se jaoby sama ještě posune dozadu no a pětku taky jakoby bych řadil do zatáčky..... No a někdy to jde úplně v pohodě jakoby normálně.... a myslím, že na to nemá vliv teplota.... Tak nevím, jestli si na to mám zvyknout anebo se na to podívat.... Jinak nedávno jsem na tom nechal měnit převodovej olej, tak že by tím? Jinak fakt nevím... že by něco uzvolněné někde? Zkuste mi poradit.......
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
23.7.07, 19:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Tak tady jsou nějaký možnosti, buď máš utržený silentblok motoru dole těsně vedle táhel na řazení, nebo máš rozsypanou kostku na řadící tyči pod autem, teda pokud máš novější typ řadící tyče, ale taky to může dělat přímo samotnej klacek v uložení skrz podlahu do auta.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.7.07, 21:04 |
|
|
Jura
|
Sem si myslel něco takovýho.... no a teoreticky kolik by mohla stát oprava? To by mohl být docela zapakatel ne? Jinak může některá z těch věcí nějak něco poškodit nebo můžu s autem normálně jezdit zatím aniž bych se musel bát, že se to rozbije úplně a s autem se nedalo jezdit? Nebo nedejbože touhle závadou rozbít něco jinýho (dražšího)? Díky
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
23.7.07, 22:22 |
|
|
Kristensen
|
Jura píše: Sem si myslel něco takovýho.... no a teoreticky kolik by mohla stát oprava? To by mohl být docela zapakatel ne? Jinak může některá z těch věcí nějak něco poškodit nebo můžu s autem normálně jezdit zatím aniž bych se musel bát, že se to rozbije úplně a s autem se nedalo jezdit? Nebo nedejbože touhle závadou rozbít něco jinýho (dražšího)? Díky
Ten silentblok stojí asi 2-3 kila, ta hliníková spojovací kostka na řadicí tyči asi 600,- a kulisa to nevim. ale chce to nejdřív všechno omrknout může to dělat i něco jinýho.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
24.7.07, 13:52 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|