|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Vyjmutí převodovky z favorita r.92
Autor |
Zpráva |
Hook
|
Vyjmutí převodovky z favorita r.92
Zdar, potřeboval bych poradit jak mám vyndat převodovku z favorita. Konkrétně mi není jasné jak vyndat z převodovky poloosy. Prosím o zmínění úskalí které můžou vzniknout při vyndávání. Díky za podrobný návod no nic jdu to zatím zkoušet kladivem
|
22.7.07, 17:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Vytahujou se mírným násilím, je tam na tisícihranu pérko, který musíš přetlačit, dej si ale pozor, abys neměl obě poloosy venku zaráz, mohlo by dojít k vyosení diferáku, zaraž tam místo poloosy kousek klacku od koštěte, pasuje tam akorát. Jinak by tam neměl být jinej zásek, možná tak vymontování náhonu tachometru, ale když je almara venku, tak se to dá.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
22.7.07, 19:23 |
|
|
DRYVER
|
Re: Vyjmutí převodovky z favorita r.92
Hook píše: Zdar, potřeboval bych poradit jak mám vyndat převodovku z favorita. Konkrétně mi není jasné jak vyndat z převodovky poloosy. Prosím o zmínění úskalí které můžou vzniknout při vyndávání. Díky za podrobný návod no nic jdu to zatím zkoušet kladivem
To je jednoduche vezmes si nejakou kulatinu zhruba 30 cm dlouhou, velke kladivo nebo palicku a jak ta poloosa ma u prevodovky takove 3 vybrani nebo jak bych to popsal, tak prilozis kulatinu a musi to byt jedna velka rana (ne hodne malych). Povyskoci a pak uz jen vytahnes. Jo a jak pise Drak nezapomen az jednu vytahnes, tak tam neco misto ni strcit. ja tam strkam vzdy kus hadice co se mi vali v supliku.
|
22.7.07, 20:46 |
|
|
Hook
|
Díky moc za radu asi po třech dnech bylo vše dokonáno. Vyjmutí, přetěsnění a zpětné namontování převodovky a to vše bohužel v polních podmínkách. Zatím to vypadá že je vše v pořádku. Tak se asi vrhnu na další opravy a úpravy => asi se zde objeví více mích dotazů. Ještě jednou díky za rychlou odpověď.
|
28.7.07, 19:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mně už se stalo že jsem poloosu ven nedostal, asi ji tam někdo narval přes to pérko, prostě pecky jak blázen a nic tak jsem rozdělal manžetu a v poho miloš
|
29.7.07, 10:00 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|