Ahoj mám dotaz Potřeboval bych poradit Udělal jsem výměnu spojky A při nastartovaném motoru nezařadím žádnou rychlost Zdá se mi Že spojka je stále se plán Kde sem asi udělal chybu Nebo dá se to jak seříditŠKODA Oktávie Šestnáctka55 kilowat Díky za radu
1.2.16, 16:32
Reklama
Reklama
21lucas
Ignorant pravidel
Re: spojka Škoda Oktávie 1 6 55 kilowat
Čeština by neuskodila Pokud jde zařadit když je motor vypnutý mas asi špatně serizené spolkové lanko Pedal má být cca 2cm nad brzdovy pedálem
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
1.2.16, 17:17
Lamač
A spojkovy pedál sa dá stlačiť?Nemá táto octa už lanovody na radenie-nerobil si niečo s nimi?
Já jsem tu správu nepsal ale namluvil a ono to tam takle naskakalo.Jinak tam je pedál jde normálně zešlapnout až dolů.
2.2.16, 05:01
slovacek.milos
Mistr mechanik
spojka nemá lanko ale hydrauliku, musíš se podívat pod auto jestli vůbec tyčka z pístku vyjíždí a spojku vypíná, pak zkus jetli jdou vůbec za studena řadit kvalty, spojku odvzdušni, máš vůbec kapalinu v HBV na horní rysce? pak zkus třeba řařadit jedničku nastartovat a vzpnout spojku třeba zapadl nějaký bordel tak ho umravnit,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků