Autor |
Zpráva |
Dyno
|
Prosím o radu
Nutně prosím,potřeboval bych vědět jestli můžu dát celou šajtru(řadičku,nevím jak se to technicky jmenuje kulisa řazení?) Ze 4kvalta na 5kvalt,zařadím tam 5??
Dík za rady...
|
17.8.07, 16:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
Ne, zaměnit nejde.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
17.8.07, 16:16 |
|
|
Dyno
|
A můžu se zeptat proč?
|
17.8.07, 16:27 |
|
|
Šemik
|
Jde to zaměnit, jen táhlo řazení musíš mí 5q. Ale vlastní kulisa je záměnná
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
17.8.07, 16:50 |
|
|
Kristensen
|
Šemik píše: Jde to zaměnit, jen táhlo řazení musíš mí 5q. Ale vlastní kulisa je záměnná
Přesně tak samotná řadící páka s tím záhadným spodkem s pérama záměnná je akorát se podívej na některých býval zespodu našroubovanej plech, taková jako kulisa řazení takový drážky, něco jako má ferrari viditelně nahoře leštěný chromovaný tak některý šáde tohle měli přišroubovaný zespodu na řadičce neviditelný neleštěný umaštěný
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
17.8.07, 17:46 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Kristensen píše: Šemik píše: Jde to zaměnit, jen táhlo řazení musíš mí 5q. Ale vlastní kulisa je záměnná Přesně tak samotná řadící páka s tím záhadným spodkem s pérama záměnná je akorát se podívej na některých býval zespodu našroubovanej plech, taková jako kulisa řazení takový drážky, něco jako má ferrari viditelně nahoře leštěný chromovaný tak některý šáde tohle měli přišroubovaný zespodu na řadičce neviditelný neleštěný umaštěný
rad by som sa spytal: keby som si eventuelne nieco take vyrobil (ten plech s drahou paky) pomohlo by to presnosti radenia? za prepokladu ze to bude presne a spravne spravene
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
17.8.07, 17:49 |
|
|
Radic
|
deekay píše: rad by som sa spytal: keby som si eventuelne nieco take vyrobil (ten plech s drahou paky) pomohlo by to presnosti radenia? za prepokladu ze to bude presne a spravne spravene
no nevim jestli je to tam kvuli tomu spis jde asi o efekt...ale ferrari neznam takze mozna kecam
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
17.8.07, 17:58 |
|
|
Kristensen
|
Radic píše: deekay píše: rad by som sa spytal: keby som si eventuelne nieco take vyrobil (ten plech s drahou paky) pomohlo by to presnosti radenia? za prepokladu ze to bude presne a spravne spravene no nevim jestli je to tam kvuli tomu spis jde asi o efekt...ale ferrari neznam takze mozna kecam
Jde spíš o to že kam tu páku dáš tak tam zůstane, takže když zařadíš 1 tak prostě bude páka na tomto místě a ne že se vzhledově vrátí do neutrálu.
|
17.8.07, 18:21 |
|
|
Drak
|
Zaměnit lze celej aparát, akorát je nutný tyčku řazení zkrátit o rozdíl délek převodovek.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
17.8.07, 18:43 |
|
|
DRYVER
|
Spis si myslim ze drahu a presnost budes mit stale stejnou a naopak pokud se udelaji nekde nejake vule tak s tim pujde hur radit. Nejspis to bude jen takovy vzhledovy "tuning"
|
17.8.07, 19:09 |
|
|
Dyno
|
Já sem si to myslel,páč co by tam mohlo být jiné. O té tyčce(táhlo) mezi převodovkou a samotnou řadičkou to jsem věděl že to je jiné od 4q. Ptal jsem se pač kamoš kdysi dával 5q a kupoval si aji jinou kulisu.Já tu svoji mám nějakou divnou a mám jenom ze 4q.
Tak jo diky za pomoc,možná to dneska ještě stihnu přehodit!!
|
17.8.07, 19:47 |
|
|
Kristensen
|
Dyno píše: Já sem si to myslel,páč co by tam mohlo být jiné. O té tyčce(táhlo) mezi převodovkou a samotnou řadičkou to jsem věděl že to je jiné od 4q. Ptal jsem se pač kamoš kdysi dával 5q a kupoval si aji jinou kulisu.Já tu svoji mám nějakou divnou a mám jenom ze 4q. Tak jo diky za pomoc,možná to dneska ještě stihnu přehodit!!
Tam je rozdíl v tom že ta 5q má silnější a přihnutou hlavní tyčku, takže původně s ní nejde otáčet a má větší tu plastovou kuličku, ale jinak se daj přehazovat mezi sebou.
|
17.8.07, 19:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|