Autor |
Zpráva |
Peter-Sweter
|
Prevodova paka Skoda 120
Ahojte chcem sa spytat, ci sa neda nejak spravit aby si neotacala prevodova paka okolo svojej osi. Mam tam taku tunersku modru koncovku a vadi mi ze sa ta tic cela otaca. Dakujem za rady
_________________ Mám Škoda 120, na ktorej sa v poslednej dobe stale s niecim hram a vylepsujem
Naposledy upravil Peter-Sweter dne 25.8.07, 21:27, celkově upraveno 1
|
25.8.07, 21:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Mas 4q co? No da se koupit nova konzola razeni (bo teda i starsi) s tlustejsim klackem co tohle nedela ... Taky mi to vadi u druhyho auta
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
25.8.07, 21:14 |
|
|
Dyno
|
Neví přesně,ale řekl bych,že jediná pomoc je si ji vyměnit za tu ,s tou šajtrou co má u spodu z boku takové dva výstupky (trubečky),které zabranují tomu otáčení kolem své osy
EDIT: Jo zapoměl jsem říct,že kvůli tomu budeš muset vyměnit celou kulisu,páč je tam větší kulička na spodu atd.
|
25.8.07, 21:18 |
|
|
Peter-Sweter
|
Hmmm, tak taky zakrok sa mi koli blbej pake nechce podstupovat. A ano je to 4q
_________________ Mám Škoda 120, na ktorej sa v poslednej dobe stale s niecim hram a vylepsujem
|
25.8.07, 21:29 |
|
|
Peter-Sweter
|
Keby som chcel menit ku konzolu za sirsiu ako sa to robi ?
|
25.8.07, 21:30 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Peter-Sweter píše: Keby som chcel menit ku konzolu za sirsiu ako sa to robi ?
Vyndas sedadlo spolujezdce, odsroubujes 5 sroubu, vytahnes starou das novou zasroubujes a jedes
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
25.8.07, 21:33 |
|
|
Dyno
|
Peter-Sweter píše: Keby som chcel menit ku konzolu za sirsiu ako sa to robi ?
Normálka pár šroubků,nedávno jsem to dělal.Prostě odšrubuješ kulisu(4šroubky) a vyměníš a tu novou hlavně dobře ustálíš,at ti jdou řadit všechny kvalty.Asi nejhorší je ten šroubek v tunelu co spojuje tahlo od převodovky a kulisu,je tam horší přístup. Ale ne zase tak ,aby si to kvůli jednomu šroubku nedělal.
Naposledy upravil Dyno dne 25.8.07, 21:38, celkově upraveno 1
|
25.8.07, 21:36 |
|
|
Peter-Sweter
|
Hmmm, tak to by je v pohode. A co je to presne za konzolu? Je vela druhov? Co je nanej ine, ze sa nepretaca?
|
25.8.07, 21:37 |
|
|
Dyno
|
Peter-Sweter píše: Hmmm, tak to by je v pohode. A co je to presne za konzolu? Je vela druhov? Co je nanej ine, ze sa nepretaca?
Už jsem ti to psal,jsou tam z boku 2 výstupky. Až to uvidíš tak pochopíš!!
|
25.8.07, 21:40 |
|
|
Peter-Sweter
|
Dobre tak diky moc. Zozeniem si tu paku a skusim to
|
25.8.07, 21:50 |
|
|
Matheas
|
jo to si chci sehnat taky, potřebuju tlustou tyč aby mi tam šla hlava řadičky, a klavně jí chci kratší, teď tam mám bydlo jak krakonošova hůl
_________________ Škoda 120L, r.v. 87 " Madam "
|
9.9.07, 22:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|