kazdy ma svuj nazor a tak je to ve vsem...neni duvod se hadat. Proste Matthes vi svoje, Speeder vi svoje, Ondras83 vi svoje. Kdyby meli vsichni stejny nazor tak je to pekne v pr***
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
28.9.07, 12:09
Reklama
Reklama
Matthes
Hliník navždy.
Ale statistika se preci nedela ze vsech lidi ale jen z urciteho mensiho vzorku. Dobre, je fakt ze svoje pozorovani jsem provozoval ve svem okoli a zde je tedy 90% takovych ridicu a nekde jinde to mohou byt jina %. OK uz toho radeji nechme
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
28.9.07, 12:09
Speeder
To bude asi tim, že jsi z Prahy, proto jsou tam ty tvoji kokoti ve větší míře. Já když tady u nás potkám pražáka, tak jezdí většinou jako agresivní prase, ale taky to neříkám o každým, protože to nemám podložený a nebudu je házet do jednoho pytle. Potkal jsem i ohleduplnýho Pražáka. OK, konec OT. A co ten borec s tou převodovkou? Už to tam napasoval?
_________________ Peugeot 309 1.9 D
Škoda 120L "Rallye"(engine 781.136)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 48 návštevníků