|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Felicia 1.6 prevodovka - zamena za prev. z 1.3?
Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
a když už na vrakáči jsou tak jsou drahý
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.10.07, 15:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: a když už na vrakáči jsou tak jsou drahý
u nás na vrakáči jsou dražší než ěína za starý chladič chce 1000 kč vika stojí 520 kč nový , za starý tachál litr si ho zgenerálkuješ za 150, já tam teda jedu s odporem miloš
|
1.10.07, 17:20 |
|
|
Ondras83
|
slovacek.milos píše: Kristensen píše: a když už na vrakáči jsou tak jsou drahý u nás na vrakáči jsou dražší než ěína za starý chladič chce 1000 kč vika stojí 520 kč nový , za starý tachál litr si ho zgenerálkuješ za 150, já tam teda jedu s odporem miloš
u nás sou taky moc drahý, no ale pod regálem mám 3 převodovky favo, tak když přehodim víko, tak by to tam mělo jít ?? nebo ne ?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
2.10.07, 11:01 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: slovacek.milos píše: Kristensen píše: a když už na vrakáči jsou tak jsou drahý u nás na vrakáči jsou dražší než ěína za starý chladič chce 1000 kč vika stojí 520 kč nový , za starý tachál litr si ho zgenerálkuješ za 150, já tam teda jedu s odporem miloš u nás sou taky moc drahý, no ale pod regálem mám 3 převodovky favo, tak když přehodim víko, tak by to tam mělo jít ?? nebo ne ?
jo miloš
|
2.10.07, 19:01 |
|
|
Ondras83
|
slovacek.milos píše: Ondras83 píše: slovacek.milos píše: Kristensen píše: a když už na vrakáči jsou tak jsou drahý u nás na vrakáči jsou dražší než ěína za starý chladič chce 1000 kč vika stojí 520 kč nový , za starý tachál litr si ho zgenerálkuješ za 150, já tam teda jedu s odporem miloš u nás sou taky moc drahý, no ale pod regálem mám 3 převodovky favo, tak když přehodim víko, tak by to tam mělo jít ?? nebo ne ? jo miloš
ok ondra :D:D:D:D:D:D:D:D
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
3.10.07, 19:39 |
|
|
|