|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 15 ] |
|
Autor |
Zpráva |
MAJO
|
Silentblok prevodovky
Neviete mi poradiť, kde by sa dal zohnať silentblok prevodovky 5q na vlečku? U nás ho nikde nemajú. Ešte by som potreboval zohnať ten držiak o ktorý je silentblok prišroubovaný (označený na obrázku), respektíve by som potreboval zistiť, či na novšom type nie je tento držiak súčasťou silentbloku. Díky.
_________________ EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:( Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994 Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999
|
15.10.07, 17:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Bukaj rikal ze sehnat novy silentblok je tezsi nez sehnat gumovou kost a origo bubny dohromady Taky bych potreboval lepci ... Prej tam jde z Karosy ... ale nemam abych zkusil, myslim ze ale bude tvrdsi ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.10.07, 17:25 |
|
|
ferrari
|
No, svojho času tento silentblok mali tuto v PE. Ja som ho kupoval cca pred 3 rokmi...ak chcete, spýtam sa, či sa u nich ešte nenájde. Ja mám jeden čisto nový hodený v skrini, teoreticky by som ho mohol poskytnúť...otec má totiž vlečku, silentblok má odtrnutý, no už sa takto najazdilo cca 60 000 km a je to v pohode, nemám záujem ho meniť...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
21.10.07, 16:20 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ferrari píše: No, svojho času tento silentblok mali tuto v PE. Ja som ho kupoval cca pred 3 rokmi...ak chcete, spýtam sa, či sa u nich ešte nenájde. Ja mám jeden čisto nový hodený v skrini, teoreticky by som ho mohol poskytnúť...otec má totiž vlečku, silentblok má odtrnutý, no už sa takto najazdilo cca 60 000 km a je to v pohode, nemám záujem ho meniť...
tak si ho važ a nech ho tm pár let ležet už ted je to nesehnatelnej díl
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.10.07, 17:14 |
|
|
spartra
|
Sadra17 píše: ferrari píše: No, svojho času tento silentblok mali tuto v PE. Ja som ho kupoval cca pred 3 rokmi...ak chcete, spýtam sa, či sa u nich ešte nenájde. Ja mám jeden čisto nový hodený v skrini, teoreticky by som ho mohol poskytnúť...otec má totiž vlečku, silentblok má odtrnutý, no už sa takto najazdilo cca 60 000 km a je to v pohode, nemám záujem ho meniť... tak si ho važ a nech ho tm pár let ležet už ted je to nesehnatelnej díl
co toto
http://skoda-virt.cz/cz/forum/podvozek- ... na-vlecku/
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
21.10.07, 20:09 |
|
|
Kristensen
|
Já ho mám taky ale ten střežím jak oko v hlavě, je novej a stál nějak asi kolem 160,- nebo tak nějak.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
22.10.07, 17:41 |
|
|
MAJO
|
spartra píše: Sadra17 píše: ferrari píše: No, svojho času tento silentblok mali tuto v PE. Ja som ho kupoval cca pred 3 rokmi...ak chcete, spýtam sa, či sa u nich ešte nenájde. Ja mám jeden čisto nový hodený v skrini, teoreticky by som ho mohol poskytnúť...otec má totiž vlečku, silentblok má odtrnutý, no už sa takto najazdilo cca 60 000 km a je to v pohode, nemám záujem ho meniť... tak si ho važ a nech ho tm pár let ležet už ted je to nesehnatelnej díl co toto http://skoda-virt.cz/cz/forum/podvozek- ... na-vlecku/
Takže silenty budú najskôr za 2 mesiace.... ferrari: Nestrelil by si zatiaľ ten tvoj? Prosím ,prosím.... Keď splaším ten nový, potom by som ti ho poskytol.
_________________ EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:( Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994 Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999
|
24.10.07, 01:06 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
MAJO: Nepremyslel si ten stary po cigansku zbavit gumy a nahradit ji sklenarskym silikonem?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.10.07, 10:50 |
|
|
jindra
|
Re: Silentblok prevodovky
MAJO píše: Neviete mi poradiť, kde by sa dal zohnať silentblok prevodovky 5q na vlečku? U nás ho nikde nemajú. Ešte by som potreboval zohnať ten držiak o ktorý je silentblok prišroubovaný (označený na obrázku), respektíve by som potreboval zistiť, či na novšom type nie je tento držiak súčasťou silentbloku. Díky.
co to uložení překopat
http://skoda.130rs.cz/gallery/image_sho ... 7_+009.jpg
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
24.10.07, 11:58 |
|
|
MAJO
|
jindra píše: MAJO píše: Neviete mi poradiť, kde by sa dal zohnať silentblok prevodovky 5q na vlečku? U nás ho nikde nemajú. Ešte by som potreboval zohnať ten držiak o ktorý je silentblok prišroubovaný (označený na obrázku), respektíve by som potreboval zistiť, či na novšom type nie je tento držiak súčasťou silentbloku. Díky. co to uložení překopat http://skoda.130rs.cz/gallery/image_sho ... 7_+009.jpg
Jednoduchšie by už asi bolo uchytenie zhora podľa 130 L/A ,ale to si nechávam ako núdzové riešenie, keby som nič nezohnal.
|
24.10.07, 13:13 |
|
|
MAJO
|
Matthes píše: MAJO: Nepremyslel si ten stary po cigansku zbavit gumy a nahradit ji sklenarskym silikonem?
Nad tým som teda neuvažoval, ale ten silikón by bol asi moc mäkký.
|
24.10.07, 13:15 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
MAJO, snad do sve 4 oke uzovky nedavas neco z nejakeho modelu 130 nebo co to po 105kach jezdilo...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
24.10.07, 13:47 |
|
|
MAJO
|
kachnis píše: MAJO, snad do sve 4 oke uzovky nedavas neco z nejakeho modelu 130 nebo co to po 105kach jezdilo...
Nie, to je do kamošovej Gardečky.
|
24.10.07, 16:22 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Nie, to je do kamošovej Gardečky. [/quote]
uffffff to sem se lek...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
25.10.07, 10:30 |
|
|
ferrari
|
Jednoduchšie by už asi bolo uchytenie zhora podľa 130 L/A ,ale to si nechávam ako núdzové riešenie, keby som nič nezohnal. [/quote]
Akože, zajtra Ti ho posielam, no podľa mňa by sa to dalo aj niečím nahrradiť...možno dvomi silentblokmi, čo držia motor, alebo dvomi vacovými silentblokmi (podobnými ako silentbloky motora) s menším priemerom a zaroven s väčšou výškou...otázka je potom tvrdosť gumy...
Tiež ma napadlo: čo máš s tým starým? Ak je iba odtrhnutý, čo takto demontovať, dokonale (ale ozaj dokonale) vyčistiť a odmastniť plochu oddelenia sa a potom jednoducho zalepiť dvojzložkovým epoxidovým lepidlom? A prečo vaí, ke´d je poškodený? Ako som už napísal, na otcovej Š130 je ten silentblok odtrhnutý odkedy auto máme (najazdených cca 60 000 km) a nič sa nedeje...
...ale nič, zajtra ho posielam...Ciao
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
1.11.07, 17:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|