Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
škodař píše: Martin píše: A šlo by případně použít soukolí ze čtyřstupňové převodovky? nevím jestli nebudu kecat nesmysl i ale teoreticky jo akorát nevím jak to je ze stál ím převodem....
A prodlouzit ho no to vymejsleli borci na virtu kvuli 4,44 ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
19.10.07, 22:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DRYVER
|
Matthes píše: škodař píše: Martin píše: A šlo by případně použít soukolí ze čtyřstupňové převodovky? nevím jestli nebudu kecat nesmysl i ale teoreticky jo akorát nevím jak to je ze stál ím převodem.... A prodlouzit ho no to vymejsleli borci na virtu kvuli 4,44 ...
Ja myslim ze to nepujde ale ruku do ohne bych za to nedal. No a jaky je rozdil mezi soukolim a stalym prevodem??
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
20.10.07, 22:55 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
DRYVER píše: Ja myslim ze to nepujde ale ruku do ohne bych za to nedal. No a jaky je rozdil mezi soukolim a stalym prevodem??
Soukoly zabehane = staly prevod, 4q ma kratsi tu tyc na ktery sou kolecka prevodova
|
21.10.07, 11:21 |
|
|
DRYVER
|
Matthes píše: DRYVER píše: Ja myslim ze to nepujde ale ruku do ohne bych za to nedal. No a jaky je rozdil mezi soukolim a stalym prevodem?? Soukoly zabehane = staly prevod, 4q ma kratsi tu tyc na ktery sou kolecka prevodova
Ja si to myslel ze to nepujde prehodit
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
21.10.07, 13:41 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Soudruzi, neznate nekdo tyhle synchrony? Nejaky vychod no ... ale origo tezko sezenu
|
23.11.07, 20:53 |
|
|
Kristensen
|
Matthes píše: Soudruzi, neznate nekdo tyhle synchrony? Nejaky vychod no ... ale origo tezko sezenu
no jestli je to od kohokoliv z východu jen ne od Turků tak to bude dobrý
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.11.07, 21:03 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kristensen píše: Matthes píše: Soudruzi, neznate nekdo tyhle synchrony? Nejaky vychod no ... ale origo tezko sezenu no jestli je to od kohokoliv z východu jen ne od Turků tak to bude dobrý
Turku se prave bojim no Origo maj vnitrek nakou slitinu Cu, todle se zda na jeden kov ... Nevedel by nekdo o origo?
|
23.11.07, 21:05 |
|
|
Martin
|
Citace: synchrony máme skladem. 1ks stojí 240,-Kč
----- Původní zpráva ----- Odesílatel: Sobotka.M <***> Datum: Úterý, 16.října 2007 - 10:09 odp. Předmět: Synchrony Š125
> Dobrý den, > > zajímá mě, zda prodáváte synchrony do 5-ti stupňové převodovky > Škody 125, případně kolik (alespoň přibližně) by stála sada všech > synchronů. > > Děkuji, Sobotka.
Jo je to odtud: i.loun(at)o2active.cz, stránky nevím.
Tak jsem je našel: http://www.autodily.benesov.com/
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
Naposledy upravil Martin dne 23.11.07, 21:29, celkově upraveno 2
|
23.11.07, 21:19 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Martin píše: Citace: synchrony máme skladem. 1ks stojí 240,-Kč
----- Původní zpráva ----- Odesílatel: Sobotka.M <***> Datum: Úterý, 16.října 2007 - 10:09 odp. Předmět: Synchrony Š125
> Dobrý den, > > zajímá mě, zda prodáváte synchrony do 5-ti stupňové převodovky > Škody 125, případně kolik (alespoň přibližně) by stála sada všech > synchronů. > > Děkuji, Sobotka.
Kujů. Psal sem do Krce, tam maj za 70Kc asi (vychod) ... potrebuju 3 a 240Kc je dost Uvidim co mi napisou ...
|
23.11.07, 21:24 |
|
|
Kristensen
|
jinak k těm soukolím, pokud by jste to chtěl někdo nějak kombinovat tak 4q a 5q jsou rozdílný délky hřídelí a je vždy potřeba použít k sobě hrušku a talířový kolo, takže jediný co jde v podstatě měnit jen stálej převod u 5q ze 4,22 na 3,9 a naopak a u 4q 4,22 za 4,44 a naopak ale jinak to nakombinovat nejde. jedině vyrobením soukolí na zakázku nebo někde sehnat soutěžní.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.11.07, 21:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|