Autor |
Zpráva |
chavier
|
lamela
Ahoj, potreboval bych vedet co jeste vydrzi tahle lamela, zda se mi ze uz by chtela vymenit, je to skoro na nytech.
Jedna se o lamelu z VW polo, ale ma stejny prumer jako skodovka 180mm, myslite ze bych mohl koupit oblozeni na skodovku a prenytovat to? diky
PS: je lepsi spojka hydraulicka, nebo na lanko?
|
6.4.08, 17:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Já bych řek´ že bude mít jinak díry, takže asi né no.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
6.4.08, 17:44 |
|
|
fatal
rejpal
|
Pokud mě paměť neklame, 180ka vypadá hodně podobně (obložení), takže pokud se v dírách neliší...
Mrkni sem: http://www.aukro.cz/item339239241_nove_oblozena_spojka_skoda_105_120_180_mm.html#photo
|
6.4.08, 17:55 |
|
|
michalkatka
|
neviem, mne celá tá lamela pripadá ako škodovácka dokonca LUK-as.... ak by so škodovky sedel ten tisíchran tak tam môžeš dať takú...
alebo predávajú aj obloženia nenavŕtané, to si spravíš diery podľa seba, alebo to nalepíš... (oni sú origo na nalepenie, ale bežne sa vŕtajú)...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
6.4.08, 18:20 |
|
|
Jiri
|
michalkatka píše: neviem, mne celá tá lamela pripadá ako škodovácka dokonca LUK-as.... ak by so škodovky sedel ten tisíchran tak tam môžeš dať takú... alebo predávajú aj obloženia nenavŕtané, to si spravíš diery podľa seba, alebo to nalepíš... (oni sú origo na nalepenie, ale bežne sa vŕtajú)...
no do skodovky asi ne...ta ma drazkovany hridel...ne tisicihran...to by mohlo s favem sedet...mozna...ten stred....ale to ma zase 190....
|
6.4.08, 18:33 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nebylo by lepší nechat udělat nový obložení ? za pár stovek
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.4.08, 19:26 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: nebylo by lepší nechat udělat nový obložení ? za pár stovek
Jenže to bychom pak nebyli češi ! ! !
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
6.4.08, 19:28 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
WIO 46 píše: Sadra17 píše: nebylo by lepší nechat udělat nový obložení ? za pár stovek Jenže to bychom pak nebyli češi ! ! !
To je jasny to je jako ja s tema plynovejma vzperama ... Alespon si udrzime svou sikovnost ... abychom neskoncili jako dementni americani ktery si pozvou odbornika na vymenu zarovky v lustru.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
6.4.08, 19:30 |
|
|
Jiri
|
Matthes píše: WIO 46 píše: Sadra17 píše: nebylo by lepší nechat udělat nový obložení ? za pár stovek Jenže to bychom pak nebyli češi ! ! ! To je jasny to je jako ja s tema plynovejma vzperama ... Alespon si udrzime svou sikovnost ... abychom neskoncili jako dementni americani ktery si pozvou odbornika na vymenu zarovky v lustru.
To s tou zarovkou...to asi jo...to zvladnem....ale treba ty plynove vzpery je opravdu dobre koupit nove....stejne tak asi tu lamelu...a nebo proste nechat udelat oblozeni...
|
6.4.08, 19:33 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Jiri píše: To s tou zarovkou...to asi jo...to zvladnem....ale treba ty plynove vzpery je opravdu dobre koupit nove....stejne tak asi tu lamelu...a nebo proste nechat udelat oblozeni...
tak tak sou věci který každej nezvládne
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.4.08, 19:43 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Sadra17 píše: Jiri píše: To s tou zarovkou...to asi jo...to zvladnem....ale treba ty plynove vzpery je opravdu dobre koupit nove....stejne tak asi tu lamelu...a nebo proste nechat udelat oblozeni... tak tak sou věci který každej nezvládne
ну погоди заяц!
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
6.4.08, 19:50 |
|
|
patrik-hp
|
To obložení je na vyhození né na použití na další provoz....Kup novou nebo nechej obložit....pokud to umíš oblož si jí sám,bez záruky a s tím,že budeš kdyžtak znovu vyndávat almaru.
|
6.4.08, 20:27 |
|
|
chavier
|
zatim dik.
Videl jsem oblozeni bez der i s dirama, tak jsem taky chtel vedet jestli se to da normalne vrtat a jak ctu tak jo !
Jinak se mi nedivte ze si to chci oblozit, kdyz nova lamela od Sachs stoji 1900! Valeo 1600
|
6.4.08, 21:30 |
|
|
chavier
|
lisi, skodovka ma 6 nytu, moje 8
|
6.4.08, 21:34 |
|
|
fatal
rejpal
|
chavier píše: lisi, skodovka ma 6 nytu, moje 8
Tak toho jsem si ani nevšiml, jen jsem napsal příspěvek a doplnil odkaz... Byl jsem přesvědčen, že počet nýtů je stejný, ale 180ka má nýty jinak než 190ka.
Ale náhodou jsem vygůglil obrázky lamely, která je dle textu 180mm a má stejný počet nýtů: http://www.flat4.org/forum/viewtopic.php?p=42678
|
7.4.08, 06:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|