Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 15:28

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 teče gufero poloosy Feli 
Autor Zpráva

Příspěvek teče gufero poloosy Feli
vyměnil jsem převodovku (z vrakáče) před rokem - dal jsem nové gufera, a levá strana tekla, po roce jsem vyměnil vnitřní kloub i gufero (to mi v kelly dali nějaké za 30kč zmetci) , zase teklo, šlo ven a dal jsem origo (takový to s tou vlnkou) - a zas to teče... na skříni v osazení pro gufero jsem nenašel žádné trhliny - tak čím to sakra může být ?

2.12.09, 21:16
Pspvek Reklama

Příspěvek 
no a teče to kolem toho labyrintu(vlnovce) na poloose nebo mezi guferem a převodvokou?...jestli druhá možnost, mázni to silikonem a naklepni, jestli komem poloosy, tak zaleštit poloosu a koupit novej pořádnej simering

2.12.09, 21:22
Profil ICQ

Příspěvek 
tipuju že kolem dříku poloosy.... to mám leštit novej kloub ?

2.12.09, 21:23

Příspěvek 
a nejsou ty simerinky náhodou směrové ?

2.12.09, 21:24

Příspěvek 
aeronaut7111 píše:
a nejsou ty simerinky náhodou směrové ?

nn...

s tim leštěnim kloubu: mrkni, jestli není někde bouchlej...jesi to je starline, může mit menší průměr a proto to tam teče-> klouby jedině metelli nebo spidan :wink:

2.12.09, 21:26
Profil ICQ

Příspěvek 
kloub je od kelly, takže asi starline.... a to mě klepne jestli je menší :) I když na krabce bylo něco jako Vika, Italy...

2.12.09, 21:28

Příspěvek 
aeronaut7111 píše:
kloub je od kelly, takže asi starline.... a to mě klepne jestli je menší :) I když na krabce bylo něco jako Vika, Italy...

no právě :lol: ...neim, můžeš dát nový, ale může to chcát za chvilku znova, počkej, co ti na to řeknou jiný...já osobně bych dal nový a tolik bych se neohejbal pod auto :wink:

edit: musíš nějak extrémě dolejvat olej do převodovky nebo to nechává loužičku na parkovišti?...

2.12.09, 21:32
Profil ICQ

Příspěvek 
další novej kloub ? šílíš ? to už si fakt radši koupit nový auto... uvidíme, třeba někdo bude mít jinej nápad :)

2.12.09, 21:36

Příspěvek 
aeronaut7111 píše:
další novej kloub ? šílíš ? to už si fakt radši koupit nový auto... uvidíme, třeba někdo bude mít jinej nápad :)

můj nápad je: nesledovat to :lol:

2.12.09, 21:40
Profil ICQ

Příspěvek 
no když jsem loni v tomto čase převodovku měnil, tak to chcalo doteď (cca 40 000 km) a chybělo "jen" 3/4 litru, třitejdny nazad první výměna gufera a kloubu (cca 3000 km) a chybělo pouhých půl litru, minulý týden origo simerink a radši jsem nekoukal kolik chybí (páč mě to fakt nebaví, je to laparoskopie ten náhon)

2.12.09, 21:40

Příspěvek 
sledovat to musím, to auto v osm ráno nastartuje a jezdí v jednom kuse celý den do 8 večer :)

2.12.09, 21:42

Příspěvek 
aeronaut7111 píše:
sledovat to musím, to auto v osm ráno nastartuje a jezdí v jednom kuse celý den do 8 večer :)

no tak sleduj olej a ne, jestli to teče :wink:

2.12.09, 21:44
Profil ICQ

Příspěvek 
to už si tam raděj přidrátuju plechovku vod rybiček :)

2.12.09, 21:48
Mistr mechanik

Příspěvek 
divné při montáži polosy jde třeba shodit pružinku gufera a pak to teče, já těch gufer měním i poloos ale problémy že by to pořád teklo nemám co mi tečou převodovky tak mezi přírubama že borci jezdí po stavbách a třískají s převodovkou o zem, díly beru z auto kelly z motortexu, elit, třeba i z prodejen gufero, miloš

2.12.09, 22:06

Příspěvek 
No u těch dvou předchozích gufér byly pružinky na místě... dokonce i břity byly ok, u toho druhého gufera (které šlo docela lehce do skříně nasunout) bylo jasně vidět že vnějškem olej netekl .... tož fakt nevim, sa z teho rubnu rumem asi

2.12.09, 22:12
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další