Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 21:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 odvzusnenie spojky 
Autor Zpráva
Hliník navždy.

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
já jen tak že jsem to nikdy nečetl, já mám zrovna údržba vstřikovacího zařízení naftových motorů a opravy, to je knížka rok 1961 čumíš do výfuku zapneš oba radary a diagnostika, žáný notas vag a podobně, jen oči :shock: a uši :evil: je dobré si to občas připomenout miloš

Jo zlate stare casy (ne ze bych je pamatoval) ... zadna blba elektronika, jen cista mechanika :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

17.6.08, 21:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek stale to iste
tak to som ja, odvzdusnil som spojku a myslim ze ziadne vzduch tam nebol, stale mi striekala iba kvapalina , ale spojka zabera stale neskoro :( . Kde moze byt este chyba? alebo co mam spravit aby mi spojka zaberala skor

18.6.08, 18:51
Hliník navždy.

Příspěvek 
Este mi napada jesi nemas v riti pedal. Me se na druhym aute uplne vymlatilo ocko ty tycky ktera stoucha od pedalu do HSV. Jak moc seslapnes pedal spojky nez se zacne hybat pracovni valec spojky?

18.6.08, 18:55

Příspěvek 
Matthes píše:
Este mi napada jesi nemas v riti pedal. Me se na druhym aute uplne vymlatilo ocko ty tycky ktera stoucha od pedalu do HSV. Jak moc seslapnes pedal spojky nez se zacne hybat pracovni valec spojky?

fuuu tak to som si nevsimol kedy sa zacne pohybovat valec po stlaceni, boli sme nato dvaja, jeden stlacal druhy odvzdusnoval , ale asi to naozaj bude v tom pedali. Co mam pozret? Kde je asi chyba?

18.6.08, 18:59
Hliník navždy.

Příspěvek 
No proste si klekni venku k mistu ridice a rukou stlac pedal ... dokud nezacne zabirat spojkovy valec tak to jde velmi lehce :)
Nebo vzadu sundej dekl abys videl tu vypinaci paku ... a pomalu seslapuj pedal spojky, musi se to vzadu hybat stejne jak na to slapes vepredu :)

18.6.08, 19:57

Příspěvek 
Matthes píše:
No proste si klekni venku k mistu ridice a rukou stlac pedal ... dokud nezacne zabirat spojkovy valec tak to jde velmi lehce :)
Nebo vzadu sundej dekl abys videl tu vypinaci paku ... a pomalu seslapuj pedal spojky, musi se to vzadu hybat stejne jak na to slapes vepredu :)

tak myslim ze to je v poriadku, hybe sa to naraz

18.6.08, 20:12
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2