Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
no dyk...já si tu práci taky vychutnávám.... :D...jenže co sem vidělal sem zas prolil hrdlem nádrže
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
24.12.08, 12:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ondra120 píše: slovacek.milos píše: já už tu tyč opravoval několikrát i ohnutá jde rovnat kladivem nebo trubkou, a ta tyč jde očistit a doleštit vodním smirkem
norma práce na demontáž montáž převodovky je 1.6 hodiny rozebrání a složení převodovky 3.5 hodiny
miloš tak to teda mám co dělat abych plnil normu...mě montáž a demontáž převodovky do fáčka zabere tak 4-5 hodin. Holt amatér no
já to taky tak dělám 2-5 hodin už mám i tu zvedací kozu že se nemusíš dřít jak hovado, pěkně si tu převodovku v klidu zvedneš nasměruješ a prdneš ji tam
asi tři roky tamu nazad jsme to ve dvou zkoušeli za 28 minut spojka vyměněna fáčko stálo s kolama na betonu sado maso miloš
|
24.12.08, 13:41 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
slovacek.milos píše: asi tři roky tamu nazad jsme to ve dvou zkoušeli za 28 minut spojka vyměněna fáčko stálo s kolama na betonu sado maso miloš
tyjo, vy ste ďáblové . No já mám hever na kolečkách s plechovou vanou, pěkně nato tu převodovku položím, došteluju...
Jak se říká, lepší 2 dny přemýšlet než se hodinu dřít
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
24.12.08, 13:59 |
|
|
Ondras83
|
a já to vemu do teplejch...ty píčo, vono nejde...tak zas ven, povotočit hřídelej a zas :D:D...ale většinou ji nasadim na štefty a šroubovákem povotočim setrvákem a vono to de a pak je fik fik...zatlačit a jeto
|
24.12.08, 15:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: a já to vemu do teplejch...ty píčo, vono nejde...tak zas ven, povotočit hřídelej a zas :D:D...ale většinou ji nasadim na štefty a šroubovákem povotočim setrvákem a vono to de a pak je fik fik...zatlačit a jeto
vyhledej si na netu luboš lakatoš , jak mění trubku já už se válím smíchy třetí den miloš
|
25.12.08, 10:22 |
|
|
Ondras83
|
slovacek.milos píše: Ondras83 píše: a já to vemu do teplejch...ty píčo, vono nejde...tak zas ven, povotočit hřídelej a zas :D:D...ale většinou ji nasadim na štefty a šroubovákem povotočim setrvákem a vono to de a pak je fik fik...zatlačit a jeto vyhledej si na netu luboš lakatoš , jak mění trubku já už se válím smíchy třetí den miloš
jjo :D:D:...předevčírem sme se tlemili s cyzem...mi to posílal :D:D...ty pyčooo já musim rozebrat celý traktor, celý traktor rozebrat, kvůli jedné zajebané trubce :D:D:D....já sem se tlemil jako svině a fotr taky :D:D
|
25.12.08, 11:33 |
|
|
Kristensen
|
K původnímu tématu: jak už tu někdo psal pokud ti jde jen o to že teče olej tak vyloupnout starý gufero, koupit nový cvaknout tam trojku a tu hřídel oleštit šmirglem a pak ještě o cca 3-5mm zkrátit pružinku gufera páč tady vůbec o nic nejde, ta hřídel nedělá trvalej otáčivej pohyb takže nějaký spálení břitu gufera nebo vydření drážky do hřídele nehrozí (zkrácení nejlépe natrénovat na starým guferu, je potřeba ji jakoby rozšroubovat, zkrátit a sešroubovat)
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
25.12.08, 19:50 |
|
|
Petr105
|
Podobnej problém mám na řemenici... Za půl roku oholí gufero a teče tam olej jako bejk... Ale je na ní už taková drážka, ta by tam asi bejt neměla, co? Ale slyšel jsem, že tam jse řemenice z Favorita prej? (š.120)
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
25.12.08, 20:14 |
|
|
Šemik
|
Drážka tam skutečně být nemá. Řemenice ze starého Fa tam jde, nelze ji nic než doporučit
Mažeš to gufero než tam dáš řemenici?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
25.12.08, 20:16 |
|
|
Petr105
|
Zrovna mám doma motor z nejstaršího typu Favorita Tak jí tam lupnu
Mažu? Ne, čím? To by se mělo?
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
25.12.08, 22:23 |
|
|
Šemik
|
Ano, aby to neběželo nasucho než se tam dostane olej z náplně. Maž to olejem co budeš mít u ruky
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
25.12.08, 22:27 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Petr105 píše: Zrovna mám doma motor z nejstaršího typu Favorita Tak jí tam lupnu Mažu? Ne, čím? To by se mělo?
Kdyz to nenamazes tak gufero shori pri prvnim startu
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
25.12.08, 22:51 |
|
|
Kristensen
|
Tak tak, je potřeba břit gufera máznout, olejem vazelinou, je to v podstatě jedno a taky nedávat na kliku obyč gufero, ale nejlépe dvoubřité směrové.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
26.12.08, 09:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|