Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
takovýho opraváře bych nakopal doprdele zepředu ty chceš udělat převodovku a on ti začne dělat motor
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.2.09, 12:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ferrari
|
Aby rovno nevyvaril kasňu a nenalakoval
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
6.2.09, 17:36 |
|
|
Kristensen
|
ježišmárja, co se to kde rodí za opraváře? U mě taky byl jeden s Hyundai Coupe 1,6 že už do toho zainvestoval přes 10 000 (těsnění pod hlavou, rovnání hlavy atd atd) bylo to teda zapříčiněný tím že mu spadnul do sání šroubek ale tak to prostě nechal opravit už třikrát nebo dvakrát? Jo třikrát to měl v servisu a dvakrát byla hlava dole, no a do dneška to nechodí jak má, změřili mu tlaky má to 3 válce někde kolem 9,5 a jeden pod 7, žere to olej nějakej pullitr na 300km a na volnoběh to jde jak traktor a v autorizovaným servisu mu řekli že je všechno v pořádku tak kde to jsme, no teď čeká až bude mít zase nějaký kačky a jde to ke mě, podle mě bude prasklej kroužek nebo něco, hlava je srovnaná ventily udajně zabroušený ale stejně se to musí zkontrolovat všechno páč to jsou jelimani to jsem neviděl.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
8.2.09, 11:17 |
|
|
Bvtabi
|
jojo,průser je že já jsem tiskař a nějak mu do toho kecat nemůžu,chápeš,ale taky se mi to moc nezdá
_________________ Škoda Felicia 1,3 Mpi Color Line r.v.99
|
8.2.09, 11:40 |
|
|
Jarda S.
|
naopak je to tvoje auto tak kecat můžeš
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.2.09, 14:45 |
|
|
Bvtabi
|
no to máš sice pravdu ale je to podobné jako kdyby přišel elektrikář a kecal mi do tisku.každopádně počkám do uterka jinak to dam nekde jinde
|
8.2.09, 14:52 |
|
|
Jarda S.
|
|
8.2.09, 14:53 |
|
|
Bvtabi
|
děláš si všechno sám?
|
8.2.09, 15:10 |
|
|
Jarda S.
|
Bvtabi píše: děláš si všechno sám?
jj jako už brzo vyučenej automechanik bych měl
|
8.2.09, 15:13 |
|
|
Bvtabi
|
tos tak to ano
|
8.2.09, 15:18 |
|
|
fatal
rejpal
|
Bvtabi píše: jako kdyby přišel elektrikář a kecal mi do tisku
Zrovna Felicie je natolik jednoduché auto, že se na něm dá téměř vše opravit svépomocí. Taky nejsem mechanik a opravoval jsem i závadu, na kterou si ani v servisech netroufli (konkrétně na Fávu). Chce to jen trochu zručnosti a technického myšlení, chytrou knížku, občas mrknout na fórum, a automechaniky strčíš do kapsy...
A zda ti jelo auto na tři válce bys dle mého názoru poznal, pokud nejsi úplný antitechnický talent...
|
8.2.09, 17:49 |
|
|
Bvtabi
|
no mam strojni prumku,tak uplny blbec asi nejsem,jelo to v poho jen zacla blbnout ta petka.
|
8.2.09, 18:06 |
|
|
fatal
rejpal
|
No vidíš, průměrný mechanik je proti tobě blbec. Nenech se ukecat, možná má pravdu, ale taky tě může chtít pěkně natáhnout...
|
8.2.09, 18:41 |
|
|
Bvtabi
|
no zitra se to kazdopadne rozhodne co a jak.Felina mi chybi nastesti mam od souseda pujceneho fatana takze ŠKODA 4EVER .Jak jinak v havířově?pocházím z těšína
|
8.2.09, 18:50 |
|
|
Ondras83
|
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
8.2.09, 19:00 |
|
|