Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
to že jde těžko je většinou problem v tom že někdo hodně namazal kluznej domek pro ložisko a po čase se do toho nachytá prach z opotřebovávání lamely a pak se to matle a neklouže, ten domek by měl být čistý a potřený lehounce olejem, jinak ještě je možnost že ten domek je už ošoupanej a ložisko se na něm příčí.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
21.9.09, 17:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
skoda
|
V nedeľu som na lanku spojky povolil matku,pedál na volno šiel ľahko,matku som dotiahol viac ako bola,pedál šiel ľahšie,kvapol som oleja na pružinu padála,dnes zasa akoby šiel pedál ťaššie-akoby vŕzgal,strekol som okolo pružiny WD40,tak je to tichšie.Prečo tam niečo akoby drelo?Dík.Ozaj, kolko asi má trčať závitu z matky na boudene?Kedy už treba meniť spojku?Bouden je nový asi 4 mesiace.
_________________ Felícia 1,3
|
30.9.09, 13:38 |
|
|
Kristensen
|
čím víc to povoluješ tím víc je spojka opotřebovaná
|
30.9.09, 13:51 |
|
|
Ondras83
|
jak nejde řadit, vyměnit spojku
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
30.9.09, 15:15 |
|
|
skoda
|
Keď sa spojka opotrebúva tak sa matka doťahuje alebo povoľuje,v odpovedi som dostal že sa povoľuje.Od matky mi trčí šroubenie dlhé 30 milimetrov po koniec boudenu.Na začiatku tohto príspevku som písal že na servise povedali že spojka je dobrá,tak neviem. Radí sa mi dobre,ako som dotiahol matku,akurát pedál ide tvrdo.
|
30.9.09, 15:25 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
skoda píše: Keď sa spojka opotrebúva tak sa matka doťahuje alebo povoľuje,v odpovedi som dostal že sa povoľuje.Od matky mi trčí šroubenie dlhé 30 milimetrov po koniec boudenu.Na začiatku tohto príspevku som písal že na servise povedali že spojka je dobrá,tak neviem. Radí sa mi dobre,ako som dotiahol matku,akurát pedál ide tvrdo.
zjazdena - treba povolit (blizsie matka ku koncu tycky)
nezjazdena - treba zatiahnut (dalej ku konca tycky)
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
30.9.09, 17:03 |
|
|
skoda
|
Ak budem povoľovať matku-smerom ku koncu boudenu-tyčky zo závitom,pedál klesne k podlahe,mal by byť na úrovni pedála brzdového,môže byť?
|
30.9.09, 19:50 |
|
|
Ondras83
|
skoda píše: Ak budem povoľovať matku-smerom ku koncu boudenu-tyčky zo závitom,pedál klesne k podlahe,mal by byť na úrovni pedála brzdového,môže byť?
no tak o cenťák vejš než brzda
|
30.9.09, 20:22 |
|
|
Kristensen
|
Já to ladím na stejnou vejšku s brzdou protože jak to je vejš tak to bere dost nahoře a docela brzo to začne klouzat a taky to vypadá docela neuspořádaně, to z toho vždycky zelenám když sednu do nějakej cizí paštiky jak je každej pedál někde jinde.
|
2.10.09, 17:52 |
|
|
Ondras83
|
já to taky dávám zároveň
|
3.10.09, 09:09 |
|
|
skoda
|
V piatok som sa zastavil na servise,tam mi v apríli dávali nové lanko-bouden.Tak sa na to pozreli,namazal bouden z vnútra,a zatial je to dobre,nebo a dudy,je to rozdiel,nemohli to urobiť v apríli keď dávali nový?
|
4.10.09, 09:13 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Kristensen píše: Já to ladím na stejnou vejšku s brzdou protože jak to je vejš tak to bere dost nahoře a docela brzo to začne klouzat a taky to vypadá docela neuspořádaně, to z toho vždycky zelenám když sednu do nějakej cizí paštiky jak je každej pedál někde jinde.
ja ti nevim karle, ale mne to vtedy rata zuby (ked je zaroven s brzdou)
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
4.10.09, 15:55 |
|
|
Kristensen
|
No to ji totiž musíš poctivě šlapat až na podlahu
|
4.10.09, 16:48 |
|
|
skoda
|
Normálne som sa skoro vytočil,dnes som bol na servise a vymenili mi spojkový bouden,ten čo menili v máji,borci zo servisu, za 3 eur,že nebol originál,dnes založili nový za 15 eur,to som zvedavý ako to bude fachčiť.Hlavne že machrujú pri ipravách,že dávajú originál súčiastky.
|
5.10.09, 18:41 |
|
|
Ondras83
|
skoda píše: Normálne som sa skoro vytočil,dnes som bol na servise a vymenili mi spojkový bouden,ten čo menili v máji,borci zo servisu, za 3 eur,že nebol originál,dnes založili nový za 15 eur,to som zvedavý ako to bude fachčiť.Hlavne že machrujú pri ipravách,že dávajú originál súčiastky.
měl ses na ně vykašlat na *cenzurováno* a reklamace...nazdar
|
5.10.09, 18:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|