Až takový kapitalista zase nejsem. Nicméně mám jiný problém - byl jsem shánět to pouzdro a ETKA hlásila "výroba ukončena bez náhrady" tak jsem vzal z felicie že to zkusím - nevíte jestli je možnost že to bude sedět?
30.1.10, 10:38
Reklama
Reklama
slovacek.milos
Mistr mechanik
já začal používat webkameru, když mě bolí ruka bliknu a čumím na fotku, třeba zjistit číslo řídící jednotky, kam se nedostaneš nemusíš číslo opisovat jen blik,kape voda blik a podobně super miloš
30.1.10, 10:41
cyz
no ale tady mi webkamera nepomůže....tady pomůže jenom svěcená nebo když to pouzdro bude záměnné s felicií jinak přehodím celé pedály z felicie
30.1.10, 13:01
cyz
Takže problém je neřešitelný - to původní pouzdro je úplně ohlodané, nové se koupit nedá. Takže to asi budu muset přehodit celé z felicie
30.1.10, 18:31
cyz
Tak problém je opravdu neřešitelný. Po 3 hodinách nepopsatelné mrdačky jsem tam napasoval pedály z Felicie - všechno jsem vyřešil krom toho čeho jsem si nevšiml při montáži - pedál spojky z felicie má krapet jiný tvar. Výměnu toho pouzdra za jiné z vrakoviště za řešení nepovažuju protože to se za chvilku vychodí zas. Takže to asi udělám a pomalu se začnu s formanem loučit a vybírat jiné auto, tohle fakt nemám za potřebí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků