Autor |
Zpráva |
Kudrnatej
|
Krom toho jednoho centimetru ve směru k řidiři cítím a slyším že s něčím hýbu. Vytisknu tuhle diskuzi a dám ji mechanikovi spolu s autem, třeba snadněji najde chybu. Ta jak se zdá může být všude, hlavně když to skládá někdo jako já, sice se v autech kolem mě rýpeme všichni, ale..
Díky všem za rady, kdyby Vás ještě něco napadlo, určitě budu rád..
_________________ Škoda Rapid 136 rv. 1989
|
26.8.10, 13:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kudrnatej
|
Tak bylo ohlé táhlo řízení, řadit jde nadále špatně..zkusím sehnat kulisu řazení novou, co to udělá..
|
5.9.10, 17:19 |
|
|
darklord
|
no, ona sa dost zrejme ohla aj tycka v prevodovke...
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
5.9.10, 22:03 |
|
|
Kudrnatej
|
Převodovka prý řadí dobře, sikovkama. I když je táhlo odpojené tak se ta řadící páka hýbe špatně.
|
6.9.10, 09:39 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Mozno by len stacilo stvajucu kulisu zrepasovat , nove puzdierka , gulicku , riadne premazat a radis ako zamlada , teda aspon mne to dost pomohlo
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
6.9.10, 22:18 |
|
|
Kudrnatej
|
Tak zkusíme, uvidíme
|
7.9.10, 16:54 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
hlavne ta gulicka na konci radiacej paky musi byt gulata a nie kuzelovita stvorcova pripadne ineho geometrickeho utvaru . A vazelinou nesetrit !
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
7.9.10, 22:41 |
|
|
Kudrnatej
|
No ještě jsem uvažoval-může být problém v usazení motoru-převodovka-konzole řazení, nemůže to být usazené mimo osu na silentblocích? Dá se to nějak změřit?
|
8.9.10, 12:04 |
|
|
venda
|
Neber to jako rejpání, ale na tu kulisu už jsi se koukal? Vyndat ji zase tolik práce nedá.
|
8.9.10, 13:26 |
|
|
Kudrnatej
|
()když jsem to skládal, měl jsem stejný pocit
Kulisu měl venku mechanik a tvrdí, že je ještě dobrá (když jsem to skládal, měl jsem stejný pocit). Každopádně ani jeden nevíme proč tam ty rychlosti jdou tak špatně, kvůli tomu se zřejmě zohlo táhlo.
|
8.9.10, 14:45 |
|
|
Cassper
|
Re: Nejdou zařadit přední rychlosti
Zdravím já mám podobnej problém jen v tom rozdílu že když zařadím Zpátečku tak mi to jede dopředu ( ostatní rychlosti fungují normál...) a ještě problém se spojkou když poštím spojku víc a víc auto nejde do záběru... díky za odpovědi:-(
|
9.2.11, 16:01 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Takze to na zpatecku jede dopredu a na ostatni rychlosti taky jede dopredu? To je nemozne prakticky.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
9.2.11, 16:19 |
|
|
fatal
rejpal
|
To by musel být mechanismus kulisy v převodovce úplně v háji a řadit tam něco jiného.
|
9.2.11, 16:32 |
|
|
Cassper
|
Ne opravdu to řadí jen dopředu.... nedokážu si to představit hledal jsem na netu ale nic sem nenašel...jinak kdyby to byl ten mechanismus kulisy tak to pro mě znamená že o5 musím vyndat celej motor a tentokrát rozdělat převodovku?? nebo to můžu ovlivnit aniž bych vydělal motor?
|
9.2.11, 18:03 |
|
|
kwiko
|
a co to mas za tank? No tvoja zachrana by mohla byt ze mas v kulise taku volu, ze ti spiatocka nejde zaradit vobec a namiesto toho radis 4ku. Vsetko ostatne znamena vymenu prevodovky
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
9.2.11, 20:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|