Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
slovacek.milos píše: Kristensen píše: Tak servis by se měl vejít do 2220,- pokud vše pujde tak jak má a kdyby ti měnili olej tak navíc asi 270,- no a klidně by tě mohli informovat o stavu kulovejch čepů, manžet, destiček, kotoučů a semtam nějakej drobností na který narazej při práci případně i jen zahlídnou. A i kdyby se šly přímo po něčem juknout co by stálo za víměnu tak jen to podívání řekne kolikrát hodně o stavu a zabere to 10 minut. a kolik stojí materiál ložisko, přítlačák, lamela, se mrkni na auto kelly, za 2200 s prací bys musel ještě doplatit miloš
Přítlačný talíř máš 841,- Lamela je 824,- a Ložisko 480,- to jsou ceny auto kelly což jsou pěkně drahý protože já ti dodám přítlačák za 700,- lamelu novou 600,- a ložisko komplet za 220,- což je celkem 1520,- + 700,- za práci a jsem na výslednejch 2220,-
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
26.3.07, 10:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: slovacek.milos píše: Kristensen píše: Tak servis by se měl vejít do 2220,- pokud vše pujde tak jak má a kdyby ti měnili olej tak navíc asi 270,- no a klidně by tě mohli informovat o stavu kulovejch čepů, manžet, destiček, kotoučů a semtam nějakej drobností na který narazej při práci případně i jen zahlídnou. A i kdyby se šly přímo po něčem juknout co by stálo za víměnu tak jen to podívání řekne kolikrát hodně o stavu a zabere to 10 minut. a kolik stojí materiál ložisko, přítlačák, lamela, se mrkni na auto kelly, za 2200 s prací bys musel ještě doplatit miloš Přítlačný talíř máš 841,- Lamela je 824,- a Ložisko 480,- to jsou ceny auto kelly což jsou pěkně drahý protože já ti dodám přítlačák za 700,- lamelu novou 600,- a ložisko komplet za 220,- což je celkem 1520,- + 700,- za práci a jsem na výslednejch 2220,-
auto kelly tam má cenu za orginál sachs 4700, já tu sadu kupuji asi 1800, musím proto zajet + přáce, moje zkušenosti s levnýma značkama, utržená lamela při běžném používání, na přítlačáku praskají talířové pružiny, ložisko vyletí z domečku,
namotnoval jsem na fáčko jednou nějakou pochybnou značku do týdne byla reklamace, ale koupil si ji ten co jsem mu to spravoval, špatně vypínala, co tomu bylo jsem nezjistil, dal jsem sachs nedávno jsem namontoval LUK no uvidím prostě byla sobota a nic jiného nebylo k mání miloš
|
27.3.07, 18:38 |
|
|
Drak
|
Luk je dobrá značka, my to montujem pořád a bez problémů. Kromě sachs a Luk sme zatím měli samej problém, nebrat, buď se urvalo kus obložení, nebo se rozlepilo od plechu, taky se jednou utrhl celej střed lamely, u přítlačáku se okamžitě vybrousí packy od ložiska, no hnus, navíc vypadáš jako blb, žes tam něco nadrbal.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
27.3.07, 18:47 |
|
|
Kristensen
|
Já montuju Sachs za ceny který jsem napsal, nějaký los pofidéros bych taky nenamontoval, samozřejmě pokud by si to zákazní,k nedovezl sám.
|
27.3.07, 21:08 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kristensen píše: ... samozřejmě pokud by si to zákazní,k nedovezl sám.
Stejne kdyzby se to pokalelo, tak ti to da za vinu ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
27.3.07, 21:10 |
|
|
Kristensen
|
Matthes píše: Kristensen píše: ... samozřejmě pokud by si to zákazní,k nedovezl sám. Stejne kdyzby se to pokalelo, tak ti to da za vinu ...
Nedá pokud si někdo donese svoje díly tak nedostane žádný papír na provedenou práci......
|
27.3.07, 21:16 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kristensen píše: Matthes píše: Kristensen píše: ... samozřejmě pokud by si to zákazní,k nedovezl sám. Stejne kdyzby se to pokalelo, tak ti to da za vinu ... Nedá pokud si někdo donese svoje díly tak nedostane žádný papír na provedenou práci......
Kdyz to mas tedy osefovany ... Sem poznal par takovyhc pripadadu ... (ne od aut)
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
27.3.07, 21:18 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Drak píše: Luk je dobrá značka, my to montujem pořád a bez problémů. Kromě sachs a Luk sme zatím měli samej problém, nebrat, buď se urvalo kus obložení, nebo se rozlepilo od plechu, taky se jednou utrhl celej střed lamely, u přítlačáku se okamžitě vybrousí packy od ložiska, no hnus, navíc vypadáš jako blb, žes tam něco nadrbal.
draku a co to je za značku LUK , já jsem si myslel když jsem to kupoval že je to lucas a ted pokudvím je firma lucasTRV, obal jsem bohužel vyhodil byl jsem rád že mám kus soboty, tak nevím ani výrobce miloš
|
27.3.07, 21:54 |
|
|
Bukaj
|
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
27.3.07, 22:33 |
|
|
Drak
|
Abych pravdu řekl, tak ani nevím, co sou zač, dodávají náhrady za packový přítlačáky na Avie a Liazky a zatím s nima nebyl problé, na dvoulamelovým kozlu Liaz ta spolka vydržela zhruba 150000 km a to je ten šofér dobytek, zatím se nám vrátila tak ze sta jedna, nemůžu si na to stěžovat.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
28.3.07, 05:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|