|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
převodovka Felicia 1,6MPi, nechce zařadit dvojku a zpátečku
Autor |
Zpráva |
DRYVER
|
Drak píše: :roll: není to trochu slovíčkaření? Každej, kdo přijede do servisu s problémem se spojkou, tak by chtěl seřídit spojku a ne rovinnost spojkovýho pedálu s brzdovým
V podstate mas pravdu Je to je n hra se slovicky
|
23.7.07, 09:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
LiborM.
|
Drak píše: :roll: není to trochu slovíčkaření? Každej, kdo přijede do servisu s problémem se spojkou, tak by chtěl seřídit spojku a ne rovinnost spojkovýho pedálu s brzdovým
Jo, tak to asi bude. Seřizuje se fakt asi poloha pedálu. Pořád ale nevím, proč mi tam nejde dát ta dvojka, jak jsem psal ...
Díky za názory. ...
|
23.7.07, 10:03 |
|
|
Jura
|
Taky bych pootřeboval poradit.... na mé nové fel combi 1,6 jde chvíli řadit úplně normálně a někdy jakoby se něco někde posunulo dvojku z jedničky zařadím až moc krásně, ale jakoby nešla páka až tam kam má, ale žádný zuby slyšet nejsou no a potom třeba řadím trojku a čtverku jakobych to řadil tou pákou do zatáčky a třeba někdy ještě když zařádím tu trojku nebo čtverku (myslím že spíš u čtverky) a pouštím spojku přídávám plyn, tak ta páka když na ní mám ruku se jaoby sama ještě posune dozadu no a pětku taky jakoby bych řadil do zatáčky..... No a někdy to jde úplně v pohodě jakoby normálně.... a myslím, že na to nemá vliv teplota.... Tak nevím, jestli si na to mám zvyknout anebo se na to podívat.... Jinak nedávno jsem na tom nechal měnit převodovej olej, tak že by tím? Jinak fakt nevím... že by něco uzvolněné někde? Zkuste mi poradit.......
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
23.7.07, 13:29 |
|
|
LiborM.
|
Jura píše: Taky bych pootřeboval poradit.... na mé nové fel combi 1,6 jde chvíli řadit úplně normálně a někdy jakoby se něco někde posunulo dvojku z jedničky zařadím až moc krásně, ale jakoby nešla páka až tam kam má, ale žádný zuby slyšet nejsou no a potom třeba řadím trojku a čtverku jakobych to řadil tou pákou do zatáčky a třeba někdy ještě když zařádím tu trojku nebo čtverku (myslím že spíš u čtverky) a pouštím spojku přídávám plyn, tak ta páka když na ní mám ruku se jaoby sama ještě posune dozadu no a pětku taky jakoby bych řadil do zatáčky..... No a někdy to jde úplně v pohodě jakoby normálně.... a myslím, že na to nemá vliv teplota.... Tak nevím, jestli si na to mám zvyknout anebo se na to podívat.... Jinak nedávno jsem na tom nechal měnit převodovej olej, tak že by tím? Jinak fakt nevím... že by něco uzvolněné někde? Zkuste mi poradit.......
Ahoj. Jak to máš staré a kolik to má najeté? Po kolika km sis nechal měnit převodový olej?
|
23.7.07, 13:32 |
|
|
Jura
|
Je to rok 97...koupil jsem to ani ne před měsícem a na tachecu bylo 112000 a kdoví jestli byl někdy měněnej ten olej....jen ten kdo mi to měnil říkal, že už to chtělo vyměnit....asi podle stavu teho oleja....
|
23.7.07, 13:36 |
|
|
LiborM.
|
Jura píše: Je to rok 97...koupil jsem to ani ne před měsícem a na tachecu bylo 112000 a kdoví jestli byl někdy měněnej ten olej....jen ten kdo mi to měnil říkal, že už to chtělo vyměnit....asi podle stavu teho oleja....
Ani nevím, po kolika km se má olej v převodovce na Feldě měnit. Je na to nějaký předpis? Jinak co ti tam přesně nalili? Může to být i typem oleje...
|
23.7.07, 13:39 |
|
|
Jura
|
LiborM. píše: Jura píše: Je to rok 97...koupil jsem to ani ne před měsícem a na tachecu bylo 112000 a kdoví jestli byl někdy měněnej ten olej....jen ten kdo mi to měnil říkal, že už to chtělo vyměnit....asi podle stavu teho oleja.... Ani nevím, po kolika km se má olej v převodovce na Feldě měnit. Je na to nějaký předpis? Jinak co ti tam přesně nalili? Může to být i typem oleje...
Mi napsal další výměna oleje za 60tis. km a nalil tam 2,5l OMV ATF A (nechával jsem si to měnit u OMV u benzínky)
|
23.7.07, 13:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|