pazvuky z převodovky nebo spojky
Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
Já ti ho chytím do škopku a pak naleju zpět.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
15.11.07, 16:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Ještě poslední otázka... neutrhnou se ty šroubky M10?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
15.11.07, 21:05 |
|
|
Kristensen
|
|
15.11.07, 21:07 |
|
|
Nepér
|
Sorry, M8... to co drží víko na převodovce
|
15.11.07, 21:09 |
|
|
Kristensen
|
Poklepat, mě teda nikdy žádnej neuletěl, hlavně se k tomu chovat asi jako k odvzdušňovákům, nepovolovat tahem ale vždycky cuknout nebo praštit do klíče. žádnej plynulej náběh síly ale prostě ráz.
|
15.11.07, 21:18 |
|
|
venca.m
|
Jéj,to mi dela taky...A taky mi znamy mechanik rekl ze to nic to normalni A zhorsi se to moc pres zimu?Kdybych to udelal na jare,nemam ted kde... Pocitam ze nenajezdim vic jak 2000....Mozna aj to je moc,se mi to nechce furt odhrabovat
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
16.11.07, 20:13 |
|
|
Kristensen
|
venca.m píše: Jéj,to mi dela taky...A taky mi znamy mechanik rekl ze to nic to normalni A zhorsi se to moc pres zimu?Kdybych to udelal na jare,nemam ted kde... Pocitam ze nenajezdim vic jak 2000....Mozna aj to je moc,se mi to nechce furt odhrabovat
jo to má pravdu u těhle převodovek je to běžná a častá věc ale jinak mě řekni co je normální na tom že tio někde něco v autě chrastí obvzláště pak v převodovoce nebo motoru, vždycky to má nějakej původ, důvod a následky. 2000km nic není to vydrží
|
16.11.07, 20:20 |
|
|
Nepér
|
Jen doufám, že to zejtra neutrhnu, to by za to nestálo...
|
16.11.07, 20:22 |
|
|
Kristensen
|
Nepér píše: Jen doufám, že to zejtra neutrhnu, to by za to nestálo...
mě se to ještě nikdy nestalo, kecal bych kdybych tvrdil že díra je zkrz do oleje, to fakt přesně nevím spíš myslím že ne, ale zatím to šlo vždy povolit.
|
16.11.07, 20:27 |
|
|
venca.m
|
Kristensen píše: jo to má pravdu u těhle převodovek je to běžná a častá věc ale jinak mě řekni co je normální na tom že tio někde něco v autě chrastí obvzláště pak v převodovoce nebo motoru, vždycky to má nějakej původ, důvod a následky. 2000km nic není to vydrží
Ja nejsem mechanik ani znalec, a kdyz mi mechanik rekne ze se nic nedeje at to tak necham tak sem mu veril A pres leto byl klid tak me to tak netrapilo,aj tak bylo porad co delat,znovu se to objevilo az se zas ochladilo...
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
16.11.07, 20:39 |
|
|
Nepér
|
Co je na ty velký matky třeba za klíč? Myslím, že takovej asi nebudu mít
Měly by to být M22.
|
16.11.07, 22:03 |
|
|
Kristensen
|
Nepér píše: Co je na ty velký matky třeba za klíč? Myslím, že takovej asi nebudu mít Měly by to být M22.
Jo tak to jsem vedle, 22-24-27 fakt nevim.
|
16.11.07, 22:12 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
venca.m píše: Kristensen píše: jo to má pravdu u těhle převodovek je to běžná a častá věc ale jinak mě řekni co je normální na tom že tio někde něco v autě chrastí obvzláště pak v převodovoce nebo motoru, vždycky to má nějakej původ, důvod a následky. 2000km nic není to vydrží Ja nejsem mechanik ani znalec, a kdyz mi mechanik rekne ze se nic nedeje at to tak necham tak sem mu veril A pres leto byl klid tak me to tak netrapilo,aj tak bylo porad co delat,znovu se to objevilo az se zas ochladilo...
já taky říkal kámošovi že kolovej šroud nejde utrhnout a za 5 minur přišel jenom s hlavičkou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.11.07, 22:14 |
|
|
Nepér
|
M22 bude 32 klíč... ten mám, ale jen stranovej, žádnou gollu, vadí to? Dostanu se k tomu? Nezmasí se ta matka? V Krči stojí nová asi kilo
|
16.11.07, 22:22 |
|
|
Kristensen
|
Nepér píše: M22 bude 32 klíč... ten mám, ale jen stranovej, žádnou gollu, vadí to? Dostanu se k tomu? Nezmasí se ta matka? V Krči stojí nová asi kilo
jo tak plochým asi na to zapomeň ty hřídele jsou blízko u sebe plochej je dost velkej, kdyby jsi měl alespoň prstýnek, je taky potřeba nějak zajistit ozubený kola aby se ti netočily, někdo mezi zuby nacpe šroubovák, já cpu hadr, hliníkovej plech nebo měděnej je to asi jedno.
|
17.11.07, 10:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|