Autor |
Zpráva |
MichalW
|
Diferák?
Tak dneska uz sem viděl svodidla nějak moc zblízka tak je čas s tím začít něco dělat. Když jedu delší trasu většinou tak nad 100 Km a po dálnici, kdykoli sundám, nebo povolím nohu na plynu ať už při řazení nebo brždění motorem začne to strašně cukat s volantem a to v rozmezí až 90st. a má to fakt sílu nedá se to skoro udržet.Je to zajímavý že to dělá jen na dlouhých cestách kdy se to pořádně prohřeje,jinak bez problémů.Poloosy OK.Nevíte někdo čím to?
|
28.4.08, 16:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DRYVER
|
To myslis na vozidle favorit?? Ses si jistej ze to je prevodovka?? Neni to jen spatne nastaveny a serizeny motor?? Mas karbec nebo strikacku??
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
28.4.08, 18:24 |
|
|
CROWACK
|
a cuká to vždycky na jednu stranu nebo na obě?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
28.4.08, 18:33 |
|
|
fatal
rejpal
|
DRYVER píše: Neni to jen spatne nastaveny a serizeny motor?
Motor necuká volantem...
|
28.4.08, 18:38 |
|
|
MichalW
|
Myslim ze jenom doleva
|
28.4.08, 18:52 |
|
|
CROWACK
|
MichalW píše: Myslim ze jenom doleva
docela nebezpečná závada...každopádně bych zkusil zdvihnout předek do luftu a s kvaltem kvrdlat s kolama a zjišťovat vůle, abnormality a tak...jestli to není homouš tak nevím...fakt sou ok? i ty vnitřní?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
28.4.08, 19:04 |
|
|
MichalW
|
Co se dá zkouknout z venku jsem prověřil, nikde žádný nadměrný vůle nejsou ale je divný že se to děje jen když se jede dlouhodobě vyšší rychlostí, při zpomalení
_________________ Škoda Favorit 1.3 GLxi 40Kw BMM Silver Line
|
28.4.08, 19:21 |
|
|
Drak
|
tváří se to podle příznaků jako některej z vnějších homokynťáků, můžou se ti zdát OK, ale třeba v jednom místě se seká.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
28.4.08, 19:29 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
MichalW píše: Myslim ze jenom doleva
Dost pochybuju ze by pokazenej diferak delal tohle, spis lozisko v kole ne?
Nebo jinak.... co se podivat na vypustnej sroub jestli na nem neco nevisi? Neco takovyho by muselo do oleje sypat zelezny piliny...
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
28.4.08, 19:32 |
|
|
MichalW
|
No nevim najezdim tak 50Km denne a nic a když jedu jednou za čas někam po dálnici tak tohle,kdyby to byl ten kloub tak se to projevuje častějc ne?Nemohlo by to bejt třeba nejak v tom diferáku když se pořádně zahřeje tak se tam hne nějaká vůle a při tom zpomalení to tam nějak hází,jinak se to po chvíli uklidní a je zase klid
|
28.4.08, 19:39 |
|
|
Drak
|
No jednou sem ten kloub hledal snad dva měsíce, projevovalo se to podobně a vždycky, když byl v servise, tak to nedělalo, zkus jenom vytáhnout poloosu z náboje, zahýbej s kloubem na všechny strany a při sebemenším zadrhnutí ho vyhoď, zas tolik to nestojí.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
28.4.08, 19:51 |
|
|
MichalW
|
No budu to muset rozebrat a zjistit to.
|
29.4.08, 14:45 |
|
|