Autor |
Zpráva |
Brujo
|
spojkove lozisko
Zdravim lidicky, chtel jsem se zeptat zda je mozne sehnat a jak se to jmenuje ten naboj ktery vede z prevodovky. vnitrkem vede mrkev a na tom naboji je spojkove lozisko. pri vymene loziska jsem zjistil ze mam totiz posledni asi centak ukroceny. Predem diky za radu. Nevim co to je a nechci to vytahovat ponevadz nevim k cemu to vede do prevodovky.
|
1.5.08, 11:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
A jaké je to auto
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
1.5.08, 11:22 |
|
|
Brujo
|
Sorry, Skoda 120 motor favo
|
1.5.08, 11:32 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Myslis todle jo
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
1.5.08, 11:42 |
|
|
Šemik
|
No tak ten "komínek" se může vyndat bez obav, nic tam nejistí. Bude ale asi problém ho ven dostat, bývá zalepen barvou (a to velmi důkladně). Ale pokud se ti ho podaří vyndat, vyměň rovnou i to gufero v něm
|
1.5.08, 11:43 |
|
|
Brujo
|
Presne tohle panove velmi dekuji z info... ano vsiml jsem si ze je zalepen nejakym sajrajtem, zavazi mi tam ta mrkev jinak bych to z toho nejak vybouchal kazdopadne zkusim to nejak vysparat. Mate nejaky zlepsovacek jak na to?
|
1.5.08, 11:50 |
|
|
fatal
rejpal
|
Mrkev bych vytáhl (ale bacha ať ti nezapadne jistící kroužek do převodovky!), pak už by to mělo snad jít lépe...
|
1.5.08, 11:54 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Musis povolit srouby co drzi pulky prevodovky u sebe
|
1.5.08, 11:56 |
|
|
Brujo
|
obe reseni jsou takove celkem hazardni neco zkusim vymyslet ... bouraci kladivo mam
|
1.5.08, 11:59 |
|
|
Brujo
|
a samozrejme to tam spadlo a to hrdlo jsem z tama nedostal zadny zpusobem
|
1.5.08, 17:22 |
|
|
Šemik
|
Ten pojistný drátek z mrkve ti spadl do převodovky? No tak to je tedy prů.er...
|
1.5.08, 17:30 |
|
|
Drak
|
Zas tak hrozný to není, při troše štěstí se ti chytne na magnet od vypušťáku, a když ne, tak almara ho hravě sešrotuje bez poškození. Jestli potřebuješ nutně jet, tak to klidně slož, kup si novej a nainstaluj ho tam pak přes okno válečku.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
1.5.08, 17:42 |
|
|
Šemik
|
I kdyby se dostal mezi kolečka? Já bych se toho bál co by to s tou převodovkou vyvedlo..
|
1.5.08, 17:43 |
|
|
Brujo
|
podle zvuku co to vydalo mi to pripadlo jakoby mi tam spadlo cele to pouzdro ale s tim magnetem jsem nad tim uvazoval a znamy rikal ze to jde ze uz to delal nekolikrat, ale nevim jak dostat ven to hrdlo je to z nejakeho hliniku a odvrtavat se mi nechce kvuli sponam ktere by sly do prevodovky a diferaku
|
1.5.08, 17:45 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Brujo píše: podle zvuku co to vydalo mi to pripadlo jakoby mi tam spadlo cele to pouzdro ale s tim magnetem jsem nad tim uvazoval a znamy rikal ze to jde ze uz to delal nekolikrat, ale nevim jak dostat ven to hrdlo je to z nejakeho hliniku a odvrtavat se mi nechce kvuli sponam ktere by sly do prevodovky a diferaku
Jejej, no a povolil si ty srouby co drzi pulky prevodovky nebo za to rves jen tak? To tam s tim muzes laborovat tejden a na nic neprijdes ...
|
1.5.08, 18:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|