|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
scorpik
|
Tvrdá spojka
Dnes jsem jel autem a pedál spojky byl hrozně tvrdý,Musel jsem šlapat hrozně silou... rozjezdy byly asi takové že nejprve nic a až úplně nahoře to z ničeho nic vyrazli dopředu. Nevíte co by to mohlo být? Jedna se o škoda 105L rok výroby 1986
|
14.5.08, 15:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Zkontroluj mechanismus spojky, spojkový válec, atd. Otevři kryt za zadními sedadly, sundej kryt mechanismu spojky, sedni za volant, mačkej spojku a koukej, co to vzadu dělá.
|
14.5.08, 15:41 |
|
|
Martin Sedláček
|
.
|
18.6.08, 12:19 |
|
|
CROWACK
|
Martin Sedláček píše: fatal píše: Zkontroluj mechanismus spojky, spojkový válec, atd. Otevři kryt za zadními sedadly, sundej kryt mechanismu spojky, sedni za volant, mačkej spojku a koukej, co to vzadu dělá. To jsem taky udělal, všechno chodí v nejlepším. Ale asi možná se váleček pohybuje o více než půl cenťáku.
Asi možná? O kolik? 5mm má být vůle na seřizovacím šroubu co tlačí z pracovního válce na páku...kterej váleček že se ti pohybuje? HSV? je špatně přidělanej nebo co?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
18.6.08, 12:26 |
|
|
Martin Sedláček
|
.
|
18.6.08, 12:29 |
|
|
Šemik
|
A o kolik se to hýbe? Zkoušel jsi odvzdušnit? Jaká je vůle na vypínací páce?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
18.6.08, 15:01 |
|
|
Martin Sedláček
|
.
|
18.6.08, 21:19 |
|
|