|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
shrekzv
|
5q prevodovka
podla tohoto: http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=86 boli 5q prevodovky na kyvadlovu zadnu napravu len s prevodom 4,22 a s prevodom 3,9 len na vlecnu........
Otazka znie....ci je to tak....a ci je potom tato kalkulacka spravna: http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=115
Mam 5q na kyvacke a podla tejto kalkulacky mam prevod 3,9.
Zacinam v tom mat zmätok.......zaujimalo by ma ako to je.
Dakujem
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
26.5.08, 17:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Spocti si zuby taliroveho kola diferencialu, jinak nevis kdo se v tom kdy hrabal ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
26.5.08, 17:16 |
|
|
Kristensen
|
Ano, od výroby byl 4,22 jen na kyvku a 3,9 na vlečku a já dokonce měl prvního rapida co vyjel a měl 4q na vlečce převod 4,22 motor Š120. Jinak stačí relativně pro trochu znalé lidi drobný zásah (výměna) a můžeš mít 4,22 5q vlečka nebo kyvka, 3,9 5q vlečka nebo kyvka a 4,22 4q vlečka
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
26.5.08, 20:23 |
|
|
shrekzv
|
Kristensen vdaka..toto som potreboval pocut...ze staci drobny zasah.....a moze byt aka chce:)...len mi slo o to ci je to realne ze taku prevodovku mam...Vdaka
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
26.5.08, 22:03 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
shrekzv píše: Kristensen vdaka..toto som potreboval pocut...ze staci drobny zasah.....a moze byt aka chce:)...len mi slo o to ci je to realne ze taku prevodovku mam...Vdaka
No on to zas neni tak uplne DROBNY zasah ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
26.5.08, 22:07 |
|
|
shrekzv
|
...podstatne je ze je realne ze taku prevodovku mam aj ked sa nevyrabala.......a robene s nou daco bolo.......asi ty predomnou....co ju davali do 120ky z ktorej som ju vytiahol....
|
27.5.08, 07:57 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|