Autor |
Zpráva |
kingbacker
|
5q vlečka
Zdravim,
jaky převod měly převodovky v Škoda 130L? Suchy mokry, ja to vubec neznam. za kolik se dá sehnat nějaká v lepším stavu, aby nehučela, a na kolik přijde tak ji tam dát? Vůbec o tom nemám páru. Dík
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
10.7.08, 21:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
130L mela 3,9. Koupit se da od 500 do 8000 po GO. Nandani prijde na par hodin casu.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.7.08, 22:06 |
|
|
kingbacker
|
Matthes píše: 130L mela 3,9. Koupit se da od 500 do 8000 po GO. Nandani prijde na par hodin casu.
Diky za info o převodu, a nandani, kolik si za to učtují v servisech, zda-li to vůbec dělají? Po GO být nemusí, ale ta co tam mám teď, to už je jak v tunelu, když jede vlak....v srpnu se snad dočkám a někoho najdu za rozumnou cenu
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
|
10.7.08, 22:17 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Re: 5q vlečka
kingbacker píše: Zdravim, jaky převod měly převodovky v Škoda 130L? Suchy mokry, ja to vubec neznam. za kolik se dá sehnat nějaká v lepším stavu, aby nehučela, a na kolik přijde tak ji tam dát? Vůbec o tom nemám páru. Dík suche ich cena sa v SR pohybuje od 500 do 5000 Sk zvysok jak pise Matthes . v servise sa nedoplatis ! tena aspon tu nie . malokdo to robi . a a to ci to spravi poctivo je otazne .
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
10.7.08, 22:25 |
|
|
kingbacker
|
Re: 5q vlečka
Jonny píše: kingbacker píše: Zdravim, jaky převod měly převodovky v Škoda 130L? Suchy mokry, ja to vubec neznam. za kolik se dá sehnat nějaká v lepším stavu, aby nehučela, a na kolik přijde tak ji tam dát? Vůbec o tom nemám páru. Dík suche ich cena sa v SR pohybuje od 500 do 5000 Sk zvysok jak pise Matthes . v servise sa nedoplatis ! tena aspon tu nie . malokdo to robi . a a to ci to spravi poctivo je otazne .
poznam jednoho, ktory robil generalku, ale ten ma naviac nejaka pole, les, ma toho dost. Ale jinak je lvny, ale ten cas, a byt kvoli tomu mesiac bez auta, uvidim. A nebo kdyby někdo znal někoho z okolí, tak do 100km od Jilemnice, bylo by to fajn
|
10.7.08, 22:32 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja nevim proc to nekomu davat delat ... pokud nemas tuleni nemoc tak je to prace na chvili
|
10.7.08, 22:34 |
|
|
kingbacker
|
Matthes píše: Ja nevim proc to nekomu davat delat ... pokud nemas tuleni nemoc tak je to prace na chvili
Pokud by moje levý ruce někdy sáhli na převodovku, tak by ji teoreticky dokázali sundat dolu, ale hlavní problém je, že nemám páru, jak to udělat a nemám v tom absolutně žádnou zkušenost. Mít aspoň ponětí, tak to zkusím. Ale v současný chvíli bych tím auto znepojízdnil
|
10.7.08, 22:40 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No nejlip vyndas motor, odpojis tahlo razeni a tachac. Odsroubujes valecek spojky nahore. Vyskubnes poloosy a starou prevodovku vyndas. Montaz nove prevodovky opacnym zpusobem
|
10.7.08, 22:43 |
|
|
kingbacker
|
Matthes píše: No nejlip vyndas motor, odpojis tahlo razeni a tachac. Odsroubujes valecek spojky nahore. Vyskubnes poloosy a starou prevodovku vyndas. Montaz nove prevodovky opacnym zpusobem
Já už radši končim, muj největší počin byl nandat a vyndat koberce, zapojit světlo nebo rádio. To za to radši zaplatim. A btw. Auto bych si uměl pokazit i jinak
|
10.7.08, 22:45 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
kingbacker píše: Já už radši končim, muj největší počin byl nandat a vyndat koberce, zapojit světlo nebo rádio. To za to radši zaplatim. A btw. Auto bych si uměl pokazit i jinak Uz sis stahnul literaturu a prohlidl si obrazky? U suchejch poloos je to fakt pomerne snadny. Kdyz sem mel nejvyssi vykon (byl sem nasranej), tak jsem dokazal sam vymenit prevodovku v Rapidu za 4 hodiny. Matthes píše: No nejlip vyndas motor, odpojis tahlo razeni a tachac. Odsroubujes valecek spojky nahore. Vyskubnes poloosy a starou prevodovku vyndas. Montaz nove prevodovky opacnym zpusobem
Delal jsem to spodem, abych nemusel vyndavat motor, je to trochu na premejsleni, ale da se to.
Kdy prijedes na sraz, nekdo ti to jiste rad predvede na svym aute.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
11.7.08, 08:25 |
|
|
kingbacker
|
Viky píše: kingbacker píše: Já už radši končim, muj největší počin byl nandat a vyndat koberce, zapojit světlo nebo rádio. To za to radši zaplatim. A btw. Auto bych si uměl pokazit i jinak Uz sis stahnul literaturu a prohlidl si obrazky? U suchejch poloos je to fakt pomerne snadny. Kdyz sem mel nejvyssi vykon (byl sem nasranej), tak jsem dokazal sam vymenit prevodovku v Rapidu za 4 hodiny. Matthes píše: No nejlip vyndas motor, odpojis tahlo razeni a tachac. Odsroubujes valecek spojky nahore. Vyskubnes poloosy a starou prevodovku vyndas. Montaz nove prevodovky opacnym zpusobem Delal jsem to spodem, abych nemusel vyndavat motor, je to trochu na premejsleni, ale da se to. Kdy prijedes na sraz, nekdo ti to jiste rad predvede na svym aute.
Literaturu mam, ale jak jsem řekl, co potom, když bych to zk....(a to je víc než pravděpodobný)
|
11.7.08, 09:40 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
kingbacker píše: když bych to zk....(a to je víc než pravděpodobný)
Ale howno.... vsechno je jednou poprvy. Budes na srazu? Vysvetlime do detailu.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
11.7.08, 09:42 |
|
|
MATTESS
|
jj, když jsem poprvé měnil motor, měl jsem z toho hrůzu. Kamarád mechanik mi říkal, že to je snažší než dělat hlavu (což už jsem měl za sebou). A měl pravdu. Sice poprvně jsem se s tím "sral" , ale když jsem to dělal po třetí, bylo to co by dup. Neboj se toho
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
11.7.08, 09:45 |
|
|
kingbacker
|
MATTESS píše: jj, když jsem poprvé měnil motor, měl jsem z toho hrůzu. Kamarád mechanik mi říkal, že to je snažší než dělat hlavu (což už jsem měl za sebou). A měl pravdu. Sice poprvně jsem se s tím "sral" , ale když jsem to dělal po třetí, bylo to co by dup. Neboj se toho
No, když to čtu, jak tu tedy i dříve laici měnili kde co, zkonzultuju to s oním mechanikem, a nejlepší by bylo, když by měl čas. nevím, kde bych pak sehnal někoho na odtah :-p
|
11.7.08, 10:24 |
|
|
kingbacker
|
Te´d když jsem to četl, jak to udělat, tak auto bych si dokázal zničit i mnohem jednodušším způsobem. Až bud mít praxi, tak to snad zvládnu sám, ale nejdřív radši opravdu s dohledem :-/
|
11.7.08, 10:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|