|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Thor7
|
problémy při řazení
Zdárec, známý má Fávo 90´ a má problémy při řazení. Při studeném motoru je vše OK, ale jakmile se ohřeje, tak jde špatně vyřadit 3 a 5. Nevíte čím by to mohlo být?
_________________ Š120L - 87´ + Favorit LXi - 93´
|
14.7.06, 05:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: problémy při řazení
Thor7 píše: Zdárec, známý má Fávo 90´ a má problémy při řazení. Při studeném motoru je vše OK, ale jakmile se ohřeje, tak jde špatně vyřadit 3 a 5. Nevíte čím by to mohlo být?
najskôr málo oleja, možno špatný olej, alebo synchróny v háji, ten olej pozri čím skôr, škoda zničiť prevodovku... nevýhodou je že musiš olej vypustiť všetok, a napustiť cez náhon tachometra, nakoľko na Favorite nie je kontrolná skrutka, pokiaľ ma pamäť neklame malo by tam byť 2,5l oleja.
|
14.7.06, 08:18 |
|
|
Thor7
|
olej teď měnil, za jaký to nevím , ale říkal, že mu v autodílech daly olej přímo do převodovky na Fáčko. Takže tím by to být nemělo - tak to asi budou ty synchrony - mě právě mate, že za studena to je v pohodě a zlobí to, až když se ohřeje
_________________ Š120L - 87´ + Favorit LXi - 93´
|
14.7.06, 08:28 |
|
|
michalkatka
|
Thor7 píše: olej teď měnil, za jaký to nevím , ale říkal, že mu v autodílech daly olej přímo do převodovky na Fáčko. Takže tím by to být nemělo - tak to asi budou ty synchrony - mě právě mate, že za studena to je v pohodě a zlobí to, až když se ohřeje
za studena je olej hustejší, takže tie synchrónne krúžky sa skôr roztočia... inak mám podobný problém, za studena ide radiť veľmi dobre, za tepla ide ťažšie 1, ostatné bez problémov, teraz tam mám PP80, a kôli tomu budem meniť za PP90 ten je trocha hustejší.
a predavačom v autodieloch sa dá málokedy veriť...
|
14.7.06, 08:33 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|