1,3 40kW má stejnej převod jako 1,6, 1,9 má jinej převod (možná to někde najdu)
německý motory maj na frému udělanej mezikus, aby to šlo na škdoováckou převodovku
kua zvoní, dopíšu to doma
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
15.10.08, 09:40
NOVON
Zpřevodování bude asi rozdílné to je mi jasné,ale jde mi o to,jestli jde třebas z 1.3 namontovat na 1.6 nebo 1.9d bez nějakých úprav..Uvažuju totiž o koupi feldy 1.6 nebo 1.9d a u těch odcházejí předčasně převody..A tak kdyby tato situace nastala prdnul bych tam z 1.3,kterých je nejvíce a celkem levné..
Zpřevodování bude asi rozdílné to je mi jasné,ale jde mi o to,jestli jde třebas z 1.3 namontovat na 1.6 nebo 1.9d bez nějakých úprav..Uvažuju totiž o koupi feldy 1.6 nebo 1.9d a u těch odcházejí předčasně převody..A tak kdyby tato situace nastala prdnul bych tam z 1.3,kterých je nejvíce a celkem levné..
myslím že to zas tak akutní nebude a převodovek na 1,6ky je taky dost
zrovna na 1,6tce je stejná převodovka se 40kilowatovou feldou 1,3...zjistíš podle čísla na převodovce jakej to je převod...někde sem měl tabulky, ale hledal sem to a nenašel..
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 41 návštevníků