Autor |
Zpráva |
OndraM
|
Výměna tyče řažení
Zdravim, potřeboval bych zhruba znát cenu, kterou si řekne automechanik za výměnu tyče řazení a to včetně dílů. Ať si udělám obrázek kolik našetřit. Jinak výměna nutná, protože to teče, protože je orezlá, pokaždé zničí to gufero. Jo a řeč je o Feldě. Díky
_________________ Škoda Felicia Combi 1.3MPI GLXi 91k -> 134Nm Škoda Felicia Combi 1.6MPI GLXi Mercedes-Benz C220 CDI
|
16.12.08, 18:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
to by si mal vedet zvladnut sam, aspon mne nesikovi sa to podarilo
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
16.12.08, 19:16 |
|
|
OndraM
|
deekay píše: to by si mal vedet zvladnut sam, aspon mne nesikovi sa to podarilo Já se do rozebírání převodovky pouštět nebudu ani náhodou, to je nad moje chápání. V autorizovanym servise mi řekli že práce na cca 6hodin + origo materiál, pak mi řek cenu a já mu řek nashledanou
_________________ Škoda Felicia Combi 1.3MPI GLXi 91k -> 134Nm Škoda Felicia Combi 1.6MPI GLXi Mercedes-Benz C220 CDI
|
16.12.08, 19:22 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
no pockaj, co si predstavujes pod pojmo tyc radenia? pac to moze byt aj to cim radis, aj to co spaja radiacu tyc s prevodovkou a to co ty popisujes vyzera ako ten kus zeleza co trci z prevodovky. Prve dve su tak na 15 minut....
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
16.12.08, 19:27 |
|
|
OndraM
|
deekay píše: no pockaj, co si predstavujes pod pojmo tyc radenia? pac to moze byt aj to cim radis, aj to co spaja radiacu tyc s prevodovkou a to co ty popisujes vyzera ako ten kus zeleza co trci z prevodovky. Prve dve su tak na 15 minut.... Popisuju ten kus tyče co trčí z převodovky. Kdybych popisoval šaltpáku třeba, tak kvůli tý by asi netekl olej z převodovky Nebo já nevim, já sem na tydle věci stupidní.
|
16.12.08, 19:37 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
OndraM píše: deekay píše: no pockaj, co si predstavujes pod pojmo tyc radenia? pac to moze byt aj to cim radis, aj to co spaja radiacu tyc s prevodovkou a to co ty popisujes vyzera ako ten kus zeleza co trci z prevodovky. Prve dve su tak na 15 minut.... Popisuju ten kus tyče co trčí z převodovky. Kdybych popisoval šaltpáku třeba, tak kvůli tý by asi netekl olej z převodovky Nebo já nevim, já sem na tydle věci stupidní.
nee moja chyba, som ta zle pochopil, sory
tak vymena hentej tyce je blba, to je prevda, niekto spominal ze je obcas lepsie vymena prevodovky (Kristensen? )
|
16.12.08, 19:41 |
|
|
OndraM
|
deekay píše: OndraM píše: deekay píše: no pockaj, co si predstavujes pod pojmo tyc radenia? pac to moze byt aj to cim radis, aj to co spaja radiacu tyc s prevodovkou a to co ty popisujes vyzera ako ten kus zeleza co trci z prevodovky. Prve dve su tak na 15 minut.... Popisuju ten kus tyče co trčí z převodovky. Kdybych popisoval šaltpáku třeba, tak kvůli tý by asi netekl olej z převodovky Nebo já nevim, já sem na tydle věci stupidní. nee moja chyba, som ta zle pochopil, sory tak vymena hentej tyce je blba, to je prevda, niekto spominal ze je obcas lepsie vymena prevodovky (Kristensen? ) Možná jo, ale převodovku v lepšim stavu neseženu, takle má od nova najeto pod 70tisíc, mojí rukou řazená a je upe bezproblému. Sem seděl asi v pěti dalších feldách a nikdy sem se nesetkal s takovou jako mam, ale byli to starší, jedna měla tak strašně ztuhlou, že sem nechápal.
|
16.12.08, 19:56 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
No to mas dobrou robotu,.... prevod ven a rozkuchat... opravdu na 6 hodin prace minimalne
|
16.12.08, 20:27 |
|
|
škodař
|
a nedá se to nějak ze spodu ta tyčka očistit od tý koroze? když se dá trojka aby trčela a jemným smirkem
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
22.12.08, 22:48 |
|
|
ferrari
|
škodař píše: a nedá se to nějak ze spodu ta tyčka očistit od tý koroze? když se dá trojka aby trčela a jemným smirkem
Hej, poriadne očistiť, dať nové gufero a hádam tam bude aj prachovka, tak tú dať novú...ale to je teória, nveim, ako to je v skutočnosti...ja som zarytý 742...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
23.12.08, 16:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já už tu tyč opravoval několikrát i ohnutá jde rovnat kladivem nebo trubkou, a ta tyč jde očistit a doleštit vodním smirkem
norma práce na demontáž montáž převodovky je 1.6 hodiny
rozebrání a složení převodovky 3.5 hodiny
miloš
|
24.12.08, 11:04 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
slovacek.milos píše: já už tu tyč opravoval několikrát i ohnutá jde rovnat kladivem nebo trubkou, a ta tyč jde očistit a doleštit vodním smirkem
norma práce na demontáž montáž převodovky je 1.6 hodiny rozebrání a složení převodovky 3.5 hodiny
miloš
tak to teda mám co dělat abych plnil normu...mě montáž a demontáž převodovky do fáčka zabere tak 4-5 hodin. Holt amatér no
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
24.12.08, 11:41 |
|
|
Ondras83
|
to já měl za 3,5 hodiny práce udělanou spojku na feldě, vyměněný svíčky, olej, filtry...ale dělal sem to 4 hodiny, stavil se kámoš a tak sme probírali předešlou kalbu :D
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
24.12.08, 12:40 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Ondras83 píše: to já měl za 3,5 hodiny práce udělanou spojku na feldě, vyměněný svíčky, olej, filtry...ale dělal sem to 4 hodiny, stavil se kámoš a tak sme probírali předešlou kalbu :D
tak já su taky automechanik amatér, já si ty opravy vychutnávám :D:D
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
24.12.08, 12:45 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já sem automechanik "skoro" profík a sem "placenej" (asi 200 ,- měsíčně) od hodiny tak kam bych chvátal
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.12.08, 12:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|