Autor |
Zpráva |
Jiri
|
rozdily prevodovek
prosim rychlou radu..jak poznam rychlou a pomalou prevodovku na favoritu...mam jednu ze 135 rok 94 bmm 40Kw.. a jednu 136 rok 90 karbec...chceme tam dat tu pomalejsi...pozname to nejak podle oznaceni ktera prevodovka je ktera...predem dik..jirka
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
10.8.09, 17:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Asi takhle....ale sám nevím, protože tohle číslo jsem tam sice našel, ale na poslední pozici mám šestku.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
10.8.09, 18:49 |
|
|
Jiri
|
gokralik píše: Asi takhle....ale sám nevím, protože tohle číslo jsem tam sice našel, ale na poslední pozici mám šestku.
no my tam mame taky sestku..na obou prevodovkach...takze bud se divam po spatnem cisle a nebo nevim..
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
10.8.09, 19:05 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
gokralik píše: Asi takhle....ale sám nevím, protože tohle číslo jsem tam sice našel, ale na poslední pozici mám šestku.
To gokralik
jo jestli vzpominas jak jsme se bavili o te prevodovce do tvojeho Fa, tak ji porad mam, jestli ji jeste chces. A cislo je XXXXXX HP4.
coz by podle te tabulky melo byt prosinec 1986 s prevodem 4,167. Jen ten rok mi teda nesedi, ale prevodovka je 100% z Fava - vim z ceho jsem ji vytahoval
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
10.8.09, 20:02 |
|
|
Ondras83
|
hoši, můžete někdo vyfotit to číslo, kde je?...už sem to jednou našel, ale pak sem někde čet návod jak ho najít, tak sem asi našel něco jinýho....nebo aspoň popsat, díky
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
10.8.09, 20:26 |
|
|
Lukas
|
Ondras83 píše: hoši, můžete někdo vyfotit to číslo, kde je?...už sem to jednou našel, ale pak sem někde čet návod jak ho najít, tak sem asi našel něco jinýho....nebo aspoň popsat, díky zitra nebo pozitri jjedu do garaze, tak to fotnu
Coupé club TW
|
10.8.09, 20:29 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to by mě taky zajímalo
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.8.09, 20:29 |
|
|
gokralik
|
Lukas píše: jo jestli vzpominas jak jsme se bavili o te prevodovce do tvojeho Fa, tak ji porad mam, jestli ji jeste chces. A cislo je XXXXXX HP4. coz by podle te tabulky melo byt prosinec 1986 s prevodem 4,167. Jen ten rok mi teda nesedi, ale prevodovka je 100% z Fava - vim z ceho jsem ji vytahoval
Jo, možná to bude aktuální. Ta moje začala nějak pěkně zlobit. Teď v ní dva měsíce nebyl olej a jednička, trojka a pětka skáčou krásně, ale dvojka čtyřka a zpátečka tam jakž takž zasunout jdou, ale do neutrálu vůbec. Doufám, že to je tím, že se nový olej ještě nezajel.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
10.8.09, 20:31 |
|
|
Jiri
|
panove piste a fotte...zitra to jde do auta tak si asi hodime korunou ktera tam pude...
|
10.8.09, 21:36 |
|
|
Lukas
|
gokralik píše: Lukas píše: jo jestli vzpominas jak jsme se bavili o te prevodovce do tvojeho Fa, tak ji porad mam, jestli ji jeste chces. A cislo je XXXXXX HP4. coz by podle te tabulky melo byt prosinec 1986 s prevodem 4,167. Jen ten rok mi teda nesedi, ale prevodovka je 100% z Fava - vim z ceho jsem ji vytahoval Jo, možná to bude aktuální. Ta moje začala nějak pěkně zlobit. Teď v ní dva měsíce nebyl olej a jednička, trojka a pětka skáčou krásně, ale dvojka čtyřka a zpátečka tam jakž takž zasunout jdou, ale do neutrálu vůbec. Doufám, že to je tím, že se nový olej ještě nezajel.
jasny neni problem. lezi mi na pude a do Rapida mi je k ho*nu. Jen proste vubec netusim v jakem je stavu a auto ze ktereho jsem ji vytahnul i s motorem melo na tachaci neco pres 160tis
edit:
jo ale musel by sis pro ni dojet, pac moje auto bude nepojizdne pocitam jeste do konce prazdnin urcite
Coupé club TW
|
10.8.09, 21:37 |
|
|
darklord
|
Jiri píše: panove piste a fotte...zitra to jde do auta tak si asi hodime korunou ktera tam pude...
zratat zuby sa asi neda co? co tak nahodit na obidvoch nejaky kvalt ktory nie je rovnaky v celkovom sucte a proste na kazdej prevodovke natocit 10x360° na hnacej hriadeli a zratat kolko otociek urobili unasace na poloosi?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
10.8.09, 21:38 |
|
|
michalkatka
|
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
11.8.09, 12:25 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kod převodovky je asi 10 čísel před náhonem na tachák na poprve se to blbě hledá, miloš
|
12.8.09, 15:05 |
|
|
Pech.
|
v čem byla převodovka s poměrem 4,4? pickup? favorit 115?
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
13.8.09, 19:26 |
|
|
werty
|
Pech. píše: v čem byla převodovka s poměrem 4,4? pickup? favorit 115?
Převodovka s tímto stálým převodem rozvodovky se do sériové výroby nikdy nedostala (alespoň co se modelu Favorit týká). Pick-up měl klasickou "krátkou" 4,167 a model Fav 115 prakticky existuje jen na papíře.
|
13.8.09, 19:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|