Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 20:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 prevodovka fabie 
Autor Zpráva

Příspěvek prevodovka fabie
netahal jste nekdo z fabky 1.4 16V prevodovku? zajimame jestli to tam jde vysmekat ven nebo je to tam stejny jak u SDIčka? Tam je to porod.

22.10.09, 15:42
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: prevodovka fabie
Martas píše:
netahal jste nekdo z fabky 1.4 16V prevodovku? zajimame jestli to tam jde vysmekat ven nebo je to tam stejny jak u SDIčka? Tam je to porod.

já bych se na porod vyprdnul pokud máš kozu. sděláš si zvonek a zkušenosti tak to jde,

jinak si sdělej přední nápravu :!: řízení tam nech, to jde v celku v pohodě odpojit od nápravy a uvidíš místa a místa a klídek a pohoda, tu nápravu dám dole pneumatikou ve dvou i za 15 minut :P miloš

22.10.09, 16:15

Příspěvek Re: prevodovka fabie
slovacek.milos píše:
Martas píše:

já bych se na porod vyprdnul pokud máš kozu. sděláš si zvonek a zkušenosti tak to jde,

jinak si sdělej přední nápravu :!: řízení tam nech, to jde v celku v pohodě odpojit od nápravy a uvidíš místa a místa a klídek a pohoda, tu nápravu dám dole pneumatikou ve dvou i za 15 minut :P miloš

Mam dvouslopovej zvedak. Myslis vydelat tlumice ramena atd? ty si tenkrat psal ze si vydelaval motor s prevodovkou jak to tam slo.

22.10.09, 16:36
Mistr mechanik

Příspěvek 
tlumiče jak chceš já raději čepy ramen 3xM6, před tím samoška 36 vlnovec a poloosy, ty tlumiče s těhlicema tam nechám jde jen o zvyk,

vcelku všehno jde jediný výdrb když sděláváš celý agregát byly brýle jak je topení do kastle to je někdy na jedno použití a musíš tam koupit jiné jinak to netěsní, prostě jak to dotláčí takový plíšek z hliníku tak na podruhe to nejde, kape a musíš koupit pevné v etce najdeš nebo ve škodovce,

kámoš to dělá že sundá celá agregát i s tlumičema komplet na paletu a pak to řeší s tou kozou to je ten hydraulický ořízdvih převodovky je to zase jinak si mušíš prostě vybrat co ti vyhovuje :) miloš

22.10.09, 16:55

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
tlumiče jak chceš já raději čepy ramen 3xM6, před tím samoška 36 vlnovec a poloosy, ty tlumiče s těhlicema tam nechám jde jen o zvyk,

vcelku všehno jde jediný výdrb když sděláváš celý agregát byly brýle jak je topení do kastle to je někdy na jedno použití a musíš tam koupit jiné jinak to netěsní, prostě jak to dotláčí takový plíšek z hliníku tak na podruhe to nejde, kape a musíš koupit pevné v etce najdeš nebo ve škodovce,

kámoš to dělá že sundá celá agregát i s tlumičema komplet na paletu a pak to řeší s tou kozou to je ten hydraulický ořízdvih převodovky je to zase jinak si mušíš prostě vybrat co ti vyhovuje :) miloš

Zkusim to jak rikas. Kdyz jsem delal SDIcko tak jsem tu prevodovku klasicky nevytahl. Delal jsem spojku skvirou. Ted ju musim vytahnou protoze huci jak pylinak. 85000 a je po loziskach. Ty fabky to je krok do tmy.

22.10.09, 17:15
Mistr mechanik

Příspěvek 
jako já to taky dělám škvírou mám tu podpěrnou kozu a odtáhnu převodovku těch deset čísel a udělám spojku když to jde, jako nejprve je lepší udělat si hodně místa a to je náprava dole a to už taky poznáš podle auta jak je to stará kráva tam se můžeš zahrabat a sekat kastli kvůli matkám, nebo vrnout dírku na na matku pustít švajc těch fíglů časem najdeš hodně a je to pořád dokola

vládní nařízení pokyn číslo jedna

automechanik si vždy ví rady

nařízení č. dvě

když si neví automechanik rady postupuje podle pokynu č. jedna :D miloš

22.10.09, 18:59

Příspěvek 
Martas,nevim jestli ses dobře rozhlédnul,kam píšeš svůj problém s převodovkou :!:

22.10.09, 21:44
Hliník navždy.

Příspěvek 
Madar :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

22.10.09, 22:01
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Jj asi už třetí tento týden :lol:

22.10.09, 22:58
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]