Autor |
Zpráva |
xpekos
|
Výměna Spojky FE 1,6 v domácích podmínkách
Zdarec, už jste někdo měnil spojku v domácích podmínkách? Vercajk na to bych měl, menší díru v garáži. Jde mi o to, že v príručce jak na to Feicia uvádějí, že k nasazení spojky potřebuju ten vystředovací bůhví co:) Vím o lidech, který to nahradily trubkou o hodnym průměru a nakleply to tam a chodí. Jak dlouho mi to zhruba zabere času ve 2lidech?? Vim že serrvis by byl lepší, ale jsem trochu dobroudruh:)
|
11.11.09, 09:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
V jednom lidu je to naprd. Dva sou lepci. Na vystredeni sem dle Milosovych rad pouzil orech z goly omotany isolackou.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
11.11.09, 10:18 |
|
|
Nepér
|
To vystředění je jen kvůli tomu, aby ses pak trefil s převodovkou do tisícíhranu, protože lamela je v tu chvíli sevřená a nedá se s ní moc hýbat (vlasně jo, tou středící trubkou třeba ). Jinak, v jednom člověku na 1.3 to umím
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=338&start=0
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
11.11.09, 10:21 |
|
|
kwiko
|
Da sa aj v jednom cloveku... 1.6- je rovnake ako 1,3 v tomto smere
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
11.11.09, 12:00 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Zbytecne srani, je dobre vzit nejakeho pridrzatora.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
11.11.09, 12:26 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
jo v jednom to de
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.11.09, 15:54 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mám velkou golu a je tam dvanáctka nástrčák ale dlouhý a ten přesně pasuje do lamely dám si ho na šroubovák a dotlačím do setrváku c tom setrváku je konus a o něj lamelu vystředím,
taky jde použít i mešší tyčka a izolačkou nahoníš správný průměr
napřed se zkus povolit matku na poloose ve středu kola č-30, pokud se ti to nepodaří bude tvé dobrodružství ukonce a nemusíš si dál plácat játra
to vám řeknu perlu jeden známý potřeboval vyměnit kloub říkám dovez já ti to udělám za stovku, a on ne dva dny vyráběl a scháněl klíč na tu třicítku, a celou další sobotu a neděli měnil ten kloub nešel mu dole, pak jsem mu musel na staré polose ve svěráku ukazovat jak se ten kloub shodí a nasazuje a hodinu o tom kecat
ten borec není blbec on je fakt unikát 4 dny a já to mám za hodinu miloš
|
11.11.09, 18:21 |
|
|
Radek19_ae
|
jednemu se akorát tak dobře sere, já dycky na takovou prácu musím znásilnit bratra
jak je řeč o té matce, si dycky vzpomenu na tu fotku co tu kolovala s tou trubkou dlouhou jak cip anebo jak někdo tahal zabržděný auto po dílně
_________________ Pássovec AFN varoš EX: felda AEE
diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2
|
12.11.09, 09:46 |
|
|
Nepér
|
To fpohodě povolíš...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
12.11.09, 09:59 |
|
|
kwiko
|
tiez si myslim
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
12.11.09, 10:35 |
|
|
Kristensen
|
Na výměnu spojky není třeba povolovat poloosy ani je demontovat z náboje, stačí jen vyvěsit spodní rameno a celou těhlici i s krátkou poloosou vyklonit, a dlouhá stačí vyklonit jen těhlici a poloosu uvázat v poloze v které je na autě. v sobotu budu dělat na 1,3 spojku tak můžu nafotit
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
12.11.09, 16:18 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
vyndat je je jistější já jí nepovolil povolil ořech tak šla ven poloosa těhlice i s tlumičem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.11.09, 17:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: Na výměnu spojky není třeba povolovat poloosy ani je demontovat z náboje, stačí jen vyvěsit spodní rameno a celou těhlici i s krátkou poloosou vyklonit, a dlouhá stačí vyklonit jen těhlici a poloosu uvázat v poloze v které je na autě. v sobotu budu dělat na 1,3 spojku tak můžu nafotit
dej fotky taky jsem to tak dělal, ale skoro vždy najdu manžetu krystalickou strukturu a měním tak jsem zas přeše na starý způsob povolování poloos miloš
|
12.11.09, 19:14 |
|
|
xpekos
|
slovacek.milos píše: Kristensen píše: Na výměnu spojky není třeba povolovat poloosy ani je demontovat z náboje, stačí jen vyvěsit spodní rameno a celou těhlici i s krátkou poloosou vyklonit, a dlouhá stačí vyklonit jen těhlici a poloosu uvázat v poloze v které je na autě. v sobotu budu dělat na 1,3 spojku tak můžu nafotit
JJ, nafot urcite a hod to sem, taky mě to zajímá...
|
12.11.09, 20:17 |
|
|
Ondras83
|
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
Naposledy upravil Ondras83 dne 12.11.09, 21:24, celkově upraveno 1
|
12.11.09, 21:21 |
|
|