Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 12:07

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 Vůbec nejde zařadit 
Autor Zpráva

Příspěvek Vůbec nejde zařadit
Dobrý den. Auto mi v pohodě jede a najednu potřebuju přeřadit a nic tam nejde .... řadící páka má ohromnej odpor a to do všech stupňů ... doprava doleva jde , ale stupně nic ... pak po elaborování se mi tam něco podaří narvat(většinou za 3), ale za cenu zařvání zubů ... pak se to zase nějak porovná a je to ok na dalších osumdesát kiláků, ale je to takový blbý , čekat za kterou zatáčkou s tím zase budu muset bojovat... jinak mám pětikvalt ale nejdem si jistej , jestli je v autě originálně ... jinak mám novou spojkovou lamelu a ložisko spojky a seřízeno na záběr v prostředku pedálu. Help pls - co s tím ?

27.8.06, 23:38
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Vůbec nejde zařadit
xivix píše:
Dobrý den. Auto mi v pohodě jede a najednu potřebuju přeřadit a nic tam nejde .... řadící páka má ohromnej odpor a to do všech stupňů ... doprava doleva jde , ale stupně nic ... pak po elaborování se mi tam něco podaří narvat(většinou za 3), ale za cenu zařvání zubů ... pak se to zase nějak porovná a je to ok na dalších osumdesát kiláků, ale je to takový blbý , čekat za kterou zatáčkou s tím zase budu muset bojovat... jinak mám pětikvalt ale nejdem si jistej , jestli je v autě originálně ... jinak mám novou spojkovou lamelu a ložisko spojky a seřízeno na záběr v prostředku pedálu. Help pls - co s tím ?

Š 130 měla pětikvalt standartně. Ale tohle je taková zajímavá závada, tipnul bych si na něco se spojkou. Zkusil bych pro začátek odvzdušnit...

28.8.06, 07:00

Příspěvek 
Skontroluj ci mas dost oleja a ci ti dobre vypina spojka.

28.8.06, 10:52
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
zkus zkontrolovat ložisko

28.8.06, 18:49
Profil ICQ

Příspěvek Vubec nejde radit
No olej jsem vyměnil,kontroloval.Spojka by snad v tom neměla hrát roli ... zkoušel jsem řadit namístě s vyplím motorem a po chvíli se závada též projevila . zkusím ještě dát novou kost . a dát nějaký pořádný vodítko tý řadící tyče ale jestli to nehilfne , tak nevim .... ps který ložisko ? Spojkový ... to je nový .

28.8.06, 23:06
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek Re: Vubec nejde radit
xivix píše:
No olej jsem vyměnil,kontroloval.Spojka by snad v tom neměla hrát roli ... zkoušel jsem řadit namístě s vyplím motorem a po chvíli se závada též projevila . zkusím ještě dát novou kost . a dát nějaký pořádný vodítko tý řadící tyče ale jestli to nehilfne , tak nevim .... ps který ložisko ? Spojkový ... to je nový .

neznamená že když je nový že nemůže odejít

29.8.06, 08:37
Profil ICQ

Příspěvek 
No ale rozhazovat od sebe motor s prevodovkou se mi nechce ... a podle me kdyby to bylo loziskem , tak se to zadre total a konec a ne , že čas od času problém .... říkám zkusím dát lepší vedení táhla řazení ... jak jsem se dočetl tak tam mam 4q průchodku ... to musim vyměnit , žel 5q průchodku nemůžunikde najít .

29.8.06, 08:48

Příspěvek 
xivix píše:
No ale rozhazovat od sebe motor s prevodovkou se mi nechce ... a podle me kdyby to bylo loziskem , tak se to zadre total a konec a ne , že čas od času problém .... říkám zkusím dát lepší vedení táhla řazení ... jak jsem se dočetl tak tam mam 4q průchodku ... to musim vyměnit , žel 5q průchodku nemůžunikde najít .

Kdyby bylo špatné ložisko spojky tak bys slyšel šílení skřípot (pískot) při každym sešlápnutí spojky, ale na řazení by to nemělo vliv...

29.8.06, 09:09

Příspěvek 
No tak myslím , že závada je rozseknuta .... u spojkového pedálu to nasává vzduch ... a tak to chvíli občas fungovalo a občas ne .-... včera jsem zařadil jedničku a už jsem na ni musel dojet. Díky všem za spolupráci s odhalením čím to je .... jdu čapnout do ruky golu a něco s tím udělat :-)

31.8.06, 11:13

Příspěvek 
Ahoj moje rada zní spojka

8.11.06, 18:32
Profil YIM
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]