|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Škoda 120l prosím o pomoc.
Autor |
Zpráva |
š-fun
|
Škoda 120l prosím o pomoc.
Přijel jsem k baráku zhasnul jsem motor dal jsem ručku a dal kvalt zamkl a odešel.
Ráno přijdu odemknu sednu chci vyřadit a nic , řadící páka je v poloze neutralu nejde nic zařadit ani hlavně nejde vyřadit odvzdušnil jsem spojku ta valí, ale stejnak nejde vyřadit jen rozpojí ale nevyřadim. Když jsem vlezl pod auto tak v kloubku u převodovky je to spojeny ale s převodovkou to nechce moc hnout trochu se to hýbe , ale jako kdyby tomu něco bránilo.
Nevim co tomu je myslíte že to je na jinou převodovku????????????
|
7.11.10, 09:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Staci jeden otaznik.
Podival bych se na kulisu razeni. Odhrn koberec pod radici pakou, odskrutkuj 4 skrutky a povytahni celej mechanismus trochu nahoru, mozna ti vyjela ta plastova kulicka na konci paky. Bo se cela tyc mohla posunout, pokud to je 4q.
(predpokladam tedy, ze u prevodovky ten kloub je ok)
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
7.11.10, 11:14 |
|
|
CROWACK
|
špatný táhlo řazení, bud roztržený to oko na šroub u konzoly řadičky, a nebo je to špatný v tom gumovým kloubu u převodovky...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
7.11.10, 13:00 |
|
|
š-fun
|
Teď jsem to měl rozdělaný v kulise to je všechno ok naznak kvaltu tam jde ale zařadit nelze je to jakoby furt v poloze neutralu ale kvalt tam je .
A ve spod u převodovky se to taky jeví ok až na manžetu ta je volná u převodovky, ale v kloubku to je spojeny a ma to snahu hýbat s převodovkou ,ale nic
jedině že by to bylo rozpojeny někde v převodovce.
|
7.11.10, 13:31 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
V prevodovce to nema bejt kde rozpojeny. Tam by jedine mohla rupnout tycka...
Stava se ze je nejaky problem v kulise, popripade v napojeni kulisy na tahlo razeni. Dalsi moznost je ruple tahlo v tunelu - nejlip na zacatku v blizkosti spoje s kulisou. Bo ten zadni kloub u prevodovky.
|
7.11.10, 13:37 |
|
|
venda
|
Ještě je jedna možnost. Volný červík ve spoji táhla s převodovkou.
|
7.11.10, 13:41 |
|
|
CROWACK
|
měls tu kulisu vydělanou nebo jsi na ni koukal jenom zhora?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
7.11.10, 13:41 |
|
|
š-fun
|
Měl jsem jí vydělanou a teď je celá složená má to snahu řadit ale nic. a hejbe se to celý až za kloubek ale v převodovce se to nechce hejbat.
|
7.11.10, 13:46 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
A ten spoj kulisy a tahla je teda ok?
|
7.11.10, 13:49 |
|
|
š-fun
|
jo jo je to ok ,
|
7.11.10, 13:53 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Pravdepodobne mas vysypane tie stvorcove gumy v klietke ( pripadne rozlomenu klietku ) co spaja tiahlo prevodovky s hokejkou ( ten cudel co trci z prevodovky ) . staci to rozobrat a vymenit - vela stastia prajem
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
7.11.10, 14:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|