Dneska ráno nastartuju Favorit 136 L r.v.89.Mráz - 13stC.Ujel jsem asi dva kilometry vše ok a pak vjíždím do křižovatky a a chci přeřadit na 3ku a nic Ujel jsem ještě 30m a spojka vubec nevypíná.Dělana je nová se vším všudy před 1,5 rokem.když auto stojí řadit se dá ale jakmile auto nastartuju tak ani boha tam nejde dát žádná rychlost.Jo od tý křižovatky se mě podařilo odjed že jsem tam nějakým způsobem narval 2 a jel asi 2 km dom Nemohl se urvat nějak pedál spojky ani jsem se nedíval a řekl si že je spojka v háji .Ted mě to vrtá hlavou jestli se nemohlo něco urvat Dík za rady.Jinak žádný podezřelý zvuky z převodovky ani ze spojky nic jen prostě jak nastaruju auto tak nejde zařadit akorat ten pedál spojky je divnej nemohlo tam mrazem něco rupnout
30.12.10, 22:57
Reklama
Reklama
CrazyMan
Re: Spojka problém!!!
mohlo... zkontroluj lanko;)
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
30.12.10, 23:06
kozina
ne lanko je ok
30.12.10, 23:07
kozina
jel jsem řadil vše ok až po těch 2 km jsem chtěl přeřadit a nic.Tak jsem zastavil Zhasl motor a čuměl jsem na lanko a to je ok Ale žadný zvuky nic před tím než se to stalo.Bez kvaltu nastaruju v pohodě ale nejde zařadit.Podařilu se mě odjet že nevím jak Spíš se mě nezdá ten spojkovej pedál na šlapnutí je takovej divnej.Přitom se mě na to kluk koukal a jak jsem šlapal tak to lanko hejbalo s tou pakou od spojky.Tak nevím.Jinak když nejede motor řadit jde v pohodě
30.12.10, 23:13
CrazyMan
definuj Divnej tak to vypadá buď na prošláplej přítlačák nebo rozsypanou lamelu
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
30.12.10, 23:16
kozina
je možný aby spojka po GO odešla po roce a pul.Nevím zítra jdu 5 km dom se na to podívat Myslím na ten pedál.Divnej asi tak na spojku šlapu a nevypíná Včera jsem s autem ujel asi 30 km a vše ok bez jedinýho pazvuku či problému.Ta spojka mě připadne taková gumová
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků