Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 14:50

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 Řazení, olej v převodovce 
Autor Zpráva

Příspěvek Řazení, olej v převodovce
Zdravim chlapi,

Vim ze asi vse se tu uz resilo jenom se porad nejak nemuzu dohledat a najit muj problem, prosil bych o radu:

Jedna se o Feldu MPI 1.3 r.v.96, najeto: 113 000km.

1 - Vychozene razeni a drnceni
Mel jsem vychozene razeni a drzela paka, koupil jsem od kolegine v praci na feldu razeni ktere mela cca pul roku stare. silenbloky sem kotroloval a opotrebpvane nebyly. Na mem starem razeni ani nemluvim deravy styrele.
Po vymene uz nic nedrcelo jen klasickej problem mam a to stredovej panel, a stale mi razeni chodi dost dostran, Od 1 az po 4 bez problemu ae 5 a zpatecka za studena to de krasne, po zahrati dat zpatecku zacina problem musim dat fakt do toho silu a ranu abych ji tam dostal petka de o neco lip ale take nejde.
S kamosem sme se divali a na starem razeni je jedna ta tyc ohla na tem novem byla rovne tak tu tyc sme tam k tom novymu dali ohlou sla tam ae 5 a R stale to stejne.

2 - Prosakuje prevodovej olej
Kdyz sme montovali razeni vsiml jsem si ze u prevodovky jak je napojena tyc razeni mi z takovyho "krouzku" prosakuje olej (nevypada ze by tekl), tak to chci nechat spravit v servisu u kamosa porotze potrebuju udelat ulozeni tlumicu a chtel bych olej vymenit ae to si sam, jen jestli mi muzete popsat kde se vypousti ten starej a doleva se to pres nahon tachecu ? ( kde presne je?) a jaky olej nejlepe tam nalit a na kolik je to Litru a jestli to dotece aj k diferencialu apod... cosi sem o tom cetl ze po vymene se na toto zapomina.

3 - Seklej rychlomer
Stava se mi ne pravidelne ze se mi po nastartovani neukazuj rychlos az do nej treba klpnu tak naskoci ae nekdy ani to ne az po chvili to zkusim znovu tak uz naskoci a nebo sam od sebe vyleti. tak jestli spanej na pristrojovce bo cidlo ?

4 - Pedal spojky
Jeste sem cetl ze u felicie je lepsi kdyz pedal spojky je vis jak brzdovej. Ja to mam presne naopak mel bych dotahnout kabel?

Predem dekuji za odpovedi a i za trpelivost :-) s pozdravem Polaji

15.10.11, 23:14
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Ignorant pravidel

Příspěvek Re: Řazení, olej v převodovce
2 > nahon tachometru vzadu na prevodovce vede tam silny bovden
3 > rychlomer (tachometr) nema cidlo je to zavisle na tom bovdenu

16.10.11, 07:06
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]